Tuesday, October 20, 2015

TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE



testimoni set kulit shaklee
TESTIMONI SET KULIT SHAKLEE

Salam semua
saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee iaitu vit b complex, vit c, vit E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn't?

Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.

Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. 

Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi. Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more
gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements.

==============

Ingin CANTIK seperti beliau??

alami masalah kulit kusam, tona x sekata atau jeragat ??

Hubungi saya utk konsultansi;

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG

Rubiah Kadir
SID 945759
SMS WHATAPPS 016-6696703
COD : PUCHONG
POS ke seluruh Malaysia

4 comments:

aTieYusof Family said...

woww sis...memang nampak perubahan yg ketara... :)

Zie Has said...

berseri la muka yang selepas tu ... menarik :)

Scdha Sein (SS) said...

Licinnye...

Khai♥Rin : anies said...

wowwww cantikkkkk