Wednesday, September 16, 2015

ganjaran dari SHAKLEE

Assalamualaikum semua blogger...

Selamat Hari Malaysia!!
Semoga negara kita sentiasa aman & sejahtera hendaknya.
InsyaAllah. Semoga sentiasa dalam lindungan & rahmat dari Yang Maha Berkuasa. Aamiin.

Petang semalam, tetiba ruby dapat mesej dari Shaklee. Bila baca isi mesej tu, hati berbunga-bunga. Shaklee mintak kemaskini alamat untuk penghantaran REWARD BONUS BONANZA. alhamdulillah. Ruby memenuhi syarat untuk layak terima bonus tersebut. Hehe. Mestilah suka kan. Ada yg sudi nak bagi secara percuma. Untungnya jadi ahli shaklee ni.

ganjaran dari shaklee
ganjaran dari shaklee
Mudahnya berbisnes Shaklee hanya dari rumah. Tak perlu tinggal anak, malah kebajikan rumahtangga pun terurus. Walaupun terpaksa lupakan soal kerjaya dan cita-cita ruby sebenarnya. Tak pelah. Perancangan Allah tu adalah yg terbaik utk hambaNya kan.

korang tahu tak?
Sepanjang MEI hingga OKTOBER,
Shaklee berbesar hati nak beri multivitamin Vitalea yg berharga rm94 secara percuma jika korang mendaftar sebagai AHLI.

Jadi ahli utk kegunaan sendiri, boleh beli produk2 Shaklee dengan penjimatan 20 - 33% tau. Best ke best? Bagi mereka yg teringin nk buat side income, korang akan di beri bimbingan oleh group secret kami. 

Segala pertanyaan atau pesanan:
pengedar shaklee puchong
pengedar shaklee puchong

SMS WA 0166696703/ruby
SID 945759
COD: PUCHONG

4 comments:

Etuza Etuza said...

http://madey09.blogspot.my/
done follow first ya

Fidah Shah said...

Alhamdulillah...moga murah rezeki selalu.
Baru juga jadi member minggu lepas :)

Fidah Shah said...

Alhamdulillah...moga murah rezeki selalu.
Baru juga jadi member minggu lepas :)

Irwin Andriyanto said...

Nak Daftar