Thursday, September 3, 2015

Mengapa ESP menjadi kegilaan ramai org di luar sana?


Tak terluah dengan kata2, kesan ESP yang saaaaaangat besttt
Rata-rata customer saya kata:

ESP SHAKLEE

ESP SHAKLEE PILIHAN RAMAI


  •  Kulit mereka lebih sekata & lebih cerah
  •  kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
  • Jerawat malu nak tumbuh
  •  Kulit lebih anjal
  • makin berseri-seri & wajah x nampak kusam
  •  Rambut kurang gugur
  •  Kekal bertenaga sepanjang hari
  •  rasa kenyang lebih lama
  •  kurang nak mengunyah junk food
  •  takde dah gastrik/senggugut
  •  tumbuh makin fit & slim 
  • perut, peha & lengan makin pejal. xdek lembik2 geleber dah
  •  kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
  •  kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
  •  awet muda
  •  rahim lebih kuat
  •  Kuku jadi cantik
  •  Parut stretch mark hilang
  • tumit kaki dah x pecah
  • kulit x lagi kering & bersisik

dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best

tu semua diorang yang kata tau..
Itu yang kejap2 repeat order, tu yang kalau dah berbulan skip ESP, last-last for sure akan kembali cari balik order ESP ni.

Salah siapa?
Salah ESP ni lah..sebab BEST sangat..hihi

Bulan ni harga istimewa tau.

siapa yg belum cuba keenakan rasa vaniila ESP ni , boleh lah rebut peluang masa tengah promosi ni kan.

" Dr Bruce Miller menggalakkan pengambilan suplemen protin soya yang berkualiti tinggi! Dan ESP ni antara suplemen protin soya yang berkualiti tinggi "

Pengedar Shaklee Puchong
pengedar shaklee puchong

SMS WA 0166696703/ruby
COD: PUCHONG
POS ke seluruh malaysia

2 comments:

Hanim Husin said...

ESP sedapp! blend ngn mangga lagi sedap..

rubiah kadir said...

hehehe..betul betul betul..mix ngan buah