Wednesday, October 21, 2015

Ketahui KEBAIKAN ALFAFA COMPLEX SHAKLEE

bukak botol yg baru :)
ni adalah salah 1 supplement yg ruby ambil. best bila makan ALFAFA COMPLEX ni. asyik sendawa dan buang angin aje ha. nampak sangat byk angin dlm badan ku ini!! hehehe...

bertindak sebagai AGEN DETOKS. mencuci darah, usus serta hati. juga menyahtoksin segala kekotoran di dlm badan. malah boleh legakan sembelit. xdek dah isu muka berkerut bila nk membuang.

apa lagi yg seronok???

- sebagai milkbooster
- mengetatkan bahagian intim (kacip fatimah moden)
- menegangkan payudara
- mengatasi masalah keputihan
- beri tenaga & atasi masalah lesu
- atasi lenguh2 badan
- meneutralkan asid dlm badan
- mencantikkan kulit & otot
- melawan alahan & alergi (kurap, ekzema, bau badan, resdung)
- baiki masalah penghadaman (kembung, gastrik)
- singkirkan lemak & kolestrol
- legakan senggugut
- kurangkan kadar gula dlm darah
- kurangkan kesakitan otot & sendi

Korang Tahu TAK???
ALFAFA juga di kenali sebagai " raja segala tumbuhan ". merupakan tumbuhan yg sgt kaya dgn pelbagai nutrisi & zat galian. ia kaya dgn protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim & fitokimia.

byk je alfafa kat pasaran,
yg cecair ada yg tablet pun ada. tapi kenapa korang perlu BELI keluaran SHAKLEE?

menggunakan alfafa jenis medicago Sativa, kerana memiliki gred yg tinggi di kalangan tumbuhan alfafa. dan mempunyai akar 20 kaki panjang ke dlm tanah utk menyerap nutrisi. 

terdapat dlm 2 saiz
small 330 biji/ RM 53.75
large 700 biji/ RM 97.50
nk JIMAT sehingga 20-33%?? jadilah AHLI sekarang.

Pengedar Shaklee Puchong
Rubiah Kadir
SID 945759
SMS WA 016-6696703
COD : Puchong & sekitar berdekatan
POS ke seluruh malaysia





5 comments:

aTieYusof Family said...

Memang Alfafa ni agen detox terbaik kan..
kengkawan ramai yg makan..atie ada belikan hubby gak..:)

Azlinda Azman said...

musim jerebu muka gatal-gatal. makan alfafa shaklee kurang gatal ;)

Amir renovation said...

Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

Amir renovation said...
This comment has been removed by a blog administrator.
paridah said...

alfafa mmg herba baik utk kshtan ..elok gunakan produk ni...