Friday, October 9, 2015

Kulit Cantik dengan Omega Guard Shaklee

Semua nak kelihatan cantik, handsome, berseri-seri kan. Xkiralah perempuan atau lelaki. Mesti ada keinginan nk kulit sihat dan tak kusam, ye tak?
KULIT CANTIK DENGAN EPA
korang pernah dengar tak EPA?
Kalau nk tahu, badan kita tak boleh menghasilkannya sendiri. EPA byk terdpt dlm lemak dan minyak asid lemak.

Tapi tak kan hari2 nk telan minyak?
Nk kena mkn lemak semata2 nk kulit pinkish kan. Phewww..
Sumber plg dekat adalah asid lemak Omega 3 & omega 6. ia boleh di dapati drpd pemakanan mahupun supplement.

OMEGA GUARD SHAKLEE mengandungi kandungan EPA yg tinggi, di mana ia dihasilkan drpd ikan laut air sejuk di perairan Jepun. Ia juga merupakan MINYAK IKAN paling tulen di dunia dan bebas bahan berbahaya seperti plumbum, merkutri, arsenik, kadmium dll. (Yg berpunca dari bhn kimia industri)

Kebaikan EPA utk KULIT:
• membantu lapisan pendinding dlm kulit kekal sihat
• menghalang kulit kering & bersisik
• mengekalkan kelembapan
• mengelakkan dehidrasi kulit
• melambatkan penuaan
• mencegah keradangan kulit
• mengatasi kulit kusam dan tona tak sekata

Promosi Oct :
Beli 2 DISKAUN 5%
Beli 6 PERCUMA 1
Nak beli sebotol pun boleh jer. Hubungi ruby utk nikmati HARGA JIMAT ya.

Pengedar Shaklee Puchong
Rubiah Kadir
SID 945759
0166696703

3 comments:

aTieYusof Family said...

Banyak khasiat Omega ni kan sis.. :)

Kakzakie said...

Sebab kakak duduk JB jadi kakak kenalah beli yg di JB ni Ru
Tapi mana tahu mereka tak ada stock akan dtg boleh juga contact Ru kan..:)

Ira said...

Salam ukhwah.. terima kasih sudi singgah blog saya..
Senang telan omega guard je kan.. bnyk khasiat nya..