Wednesday, March 23, 2016

ESP SHAKLEE minuman PUJAAN RAMAI

ESP SHAKLEE
rata-rata pengguna merungut lepas minum ESP : 


-Kulit mereka lebih sekata & lebih cerah

- kulit kurang berminyak, bedak pun tahan lama kalau tepek kat muka
- Jerawat malu nak tumbuh

- Kulit lebih anjal
- makin berseri-seri & wajah x nampak kusam 

- Rambut kurang gugur

- Kekal bertenaga sepanjang hari 

- rasa kenyang lebih lama

- kurang nak mengunyah junk food
- takde dah gastrik/senggugut
- tubuh makin fit & slim 

- perut, peha & lengan makin pejal. xdek lembik2 geleber dah

- kalau ibu hamil lak, mereka kata mereka lebih bertenaga, - anak yang lahir kulit saaaangat cantik, tak mudah ruam
- kalau yang ibu menyusu pulak, mereka kata susu lebih pekat, banyak
- awet muda 

- rahim lebih kuat
- Kuku jadi cantik
- Parut stretch mark hilang
- tumit kaki dah x pecah
- kulit x lagi kering & bersisik


dan baaaaanyakkkk lagi feedback yang best best
tu semua diorang yang kata tau..

Itu yang kejap2 repeat order, tu yang kalau dah berbulan skip ESP, last-last for sure akan kembali cari balik order ESP ni.

Salah siapa?

Salah ESP ni lah..sebab BEST sangat..hihi

Bulan ni harga istimewa tau.

Ruby | 016 -6696703
Pengedar Shaklee Puchong, Bukit Puchong, Puchong Utama, Meranti Jaya, Putra Perdana, Taman Mas, Taman Tasik Prima


HEHEHE. Kita pun nk selfie jugaklah dengan ESP

No comments: