Wednesday, March 2, 2016

PROMOSI MAC SHAKLEE : ESP

WELCOME MARCH!
ASSALAMUALAIKUM kawan2 blogger ruby :)
di doakan semua sihat & bahagia sokmo!!
x sedar dah masuk bulan ketiga dlm kalendar 2016 kan. sekejap je masa pergi tinggalkan kita, tak terasa pun. macam baru semalam duk tengok percikan bunga api tahun baru.
korang nak tahu x,
sempena bulan MAC ni, Shaklee buat promosi special produk kegilaan ramai iaitu ESP . Mahu ternganga bagi peminat2 yg obses minum ESP ni. masa yg sangat sesuai utk borong  dengan tawaran PENJIMATAN BERGANDA tau.

BELI 6 PERCUMA 1, anda layak utk menerima :
- Free 1 tong Shaklee ESP
- Free Shaklee Membership bernilai RM68
- Menerima Cash Bonus dari Shaklee ke dalam akaun bank anda pada bulan hadapan sebanyak RM XX
- Setelah berdaftar, anda layak untuk membeli produk Shaklee dengan harga ahli (discount 15%-20%) dan menikmati pelbagai tawaran dan peluang dari Shaklee
- Mendapat bimbingan step-by-step untuk memulakan bisnes dengan Shaklee di support group kami
klik SINI utk tahu lebih lanjut tentang ESP & TESTIMONI

BELI 2  dapat DISKAUN 5%

ESP SHAKLEE PROMOSI MAC

Tak ketinggalan juga tawaran ISTIMEWA bagi 4 SET dengan DISKAUN 5% utk setiap satu.
- SET HAMIL
- SET PANTANG
- SET KURUS
- SET KESIHATAN  MENYELURUH & AWET MUDA

sebarang info produk, pertanyaan & pembelian produk, boleh hubungi ruby ya :)

Nk HARGA PROMOSI ??
Istimewa utk bulan MAC sahaja!!
Ruby 0166696703
SID 945759

Pengedar Shaklee Puchong, Bukit Puchong, Puchong Utama, Meranti Jaya, Putra Perdana, Taman Mas, Taman Tasik Prima




No comments: