Thursday, April 21, 2016

Pendaftaran Ahli Baru Shaklee

Alhamdulillah, lepas asar tadi sempat daftarkan seorang AHLI BARU SHAKLEE.
3 orang dah daku beranak setakat ni utk bulan April. tiap² bulan beranak je kerjanya. subur x? hehehe :)
pada awalnya cuma nk beli 2 tong ESP je. pastu ruby bagi tau beliau tentang KELEBIHAN jadi ahli dan bg perbandingan HARGA.

" beliau " adalah Datin! tapi sangat low profile.

memang dah pernah order Shaklee dgn ruby pun sebelum ni, masa tu beliau tgh hamil. Menetap di Putrajaya dan sekarang baru saja habis berpantang di rumah ibunya di Sabah.

terima kasih percayakan ruby sebagai SID!
terima kasih kerana pilih Shaklee sebagai supplement tambahan akak!

ada yg nak mendaftar secara KEAHLIAN EKSPRESS ?

sebarang pertanyaan atau order, boleh hubungi nombor azimat ni ya.
ruby 016.6696.703
SID yg komited


Pengedar Shaklee Puchong, Bukit Puchong, Puchong Utama, Meranti Jaya, Putra Perdana, Taman Mas, Taman Tasik Prima


No comments: