Monday, October 24, 2016

Selamat Pagi ISNIN!

Sabda Rasulullah s.a.w...

Barangsiapa yg bangun di pagi hari dan hanya dunia yg di fikirkan olehnya sehingga seolah-olah ia tidak melihat hak Allah ke atas dirinya. Maka Allah akan menanamkan 4 PENYAKIT padanya :

1- kebingungan yg tiada putusnya
2- kesibukan yg tidak ada hujungnya
3- keperluan yg tidak pernah merasa cukup
4- angan-angan yg tiada penghujungnya
HR MUSLIM

Wednesday, October 12, 2016

Testimoni VitaC Shaklee : Jerawat Kecut!

Saya LOVE Vitamin C Shaklee!
Ucapkan selamat tinggal kepada kulit bermasalah Kini tiada lagi wajah berjerawat punca rasa rendah diri bg pengguna tegar SR Vita C, Puan Nini. Ini adalah real testimoni dari beliau.
vita C Shaklee kecutkan jerawat
Kiri➡ pic sebelum 

Kanan➡pic terbaru

Puan Nini bukan dilahirkan kulit mulus licin  cantik jelita meletup kebabom! 

Kulit Puan Nini bermasalah dr mula sekolah menegah dan makin memburuk bila mula masuk kolej.

Kulit berminyak, berjerawat, rendah diri bergabung menjadi satu Orang lain habis beribu nak kurus.

Nini pula perabih nak kulit cantik. Sebut je produk apa tak penah Nini calit kat muka ni.. Tp semua tak berkesan sebab nak KULIT YANG CANTIK KENA BERMULA DARI DALAM
Alhamdulillah 2 tahun bersama Shaklee secara konsisten kulit Nini kembali normal bukan licin 100% tapi bila saudara atau kawan tengok mesti diorg tegur. Pakai apa? Seronok kulit dah kembali normal!

Jika anda mempunyai kulit bermasalah, promosi SR Vita C bulan ini adalah waktu terbaik untuk anda mulakan perjalanan kulit cantik berseri anda.


Whatsapp:
ruby 016-6696703

Saturday, October 8, 2016

Testimoni Berpantang Dengan ESP

Terjebak dgn ESP masa pantang!

Pertama kali cuba ESP rasa sedapnya soya ni ☺

Terjebak ketika dalam pantang sebab nampak KESAN POSITIF kawan baik kulit makin cerah. Baby bfeed susu banyak dan sebab dia amek lama.

Baby dia putih giler, so tak sabaq2. Teruih order melalui org yg BFF dah order dulu

Pengalaman yang amat berbeza berpantang kali ke 3 ni. Dya asyik rasa SIHAT dan rasa nk buat kerja2
rumah. Sebab bertenaga sungguh masa pantang ke 3 ni

Kalau dulu masa ank pertama dan kedua :

Sering sakit kepala
Badan berangin
Lenguh serata badan
Sembelit

Semua pengalaman ngeri berpantang dulu tak berulang lagi kali ni

Bahagia sungguh berpantang kali ni,walau terpaksa berpantang sendiri
Baby tdo nyenyak sebab SUSU LEBIH PEKAT bila berESP, sehingga terpaksa kerap salin tshirt akibat susu terlalu meriah

Ramai yang menegur BERAT badan menurun dan paling ketara kulit yang kusam makin CERAH!

ESP lah cinta pertama Dya dengan Shaklee
Alhmdulillah

#ESPbest

-Pn Siti Nadia-

Friday, October 7, 2016

Tips 7S untuk Rezeki MURAH

[ TIPS REZEKI MENCURAH-CURAH )

Istiqamahkan diri buat 7S ini tanpa gagal.

◆ Solat di awal waktu & sentiasa pelihara aurat.

◆ Solat Dhuha sebelum memulakan urusan bisnes/kerjaya.

◆ Solat Tahajjud pukul 4 pagi -  bercerita kepada ALLAH tentang perancangan bisnes/kerjaya, keinginan nak kaya, kemahuan & kesyukuran akan nikmat dunia akhirat.

◆ Sedeqah walau sedikit.

◆ Surah Al-Waqiah dibaca selepas Solat Isyak, untuk elak kemiskinan.

◆ Sembang dengan mak ayah & pasangan setiap hari walaupun 5 minit; mohon kemaafan & keredhaan.

◆ Seribu kali istighfar terutama ketika memandu untuk menyelesaikan urusan bisnes/kerjaya.

Cubalah. Dan lihat sendiri keajaiban yang akan kita nikmati.

Sukses = 80% tawakal + 20% usaha. ❤

" Dr Fadhilah Kamsah "

Kulit Cantik Dengan Shaklee

Obses nak KULIT CANTIK ?

Ini combo terbaik!

Kenapa?
Sel kat muka tu lifetime dia cuma 21hari je, sel akan mati dan kena generate yg baru

Apakah bahan asas untuk bina sel ?
Jawapan dia PROTEIN

Bagaimana Shaklee membantu?
ESP membekalkan Protein yang tulen organik (non GMO tau!) 14g setiap serving!

So amik ESP je kan mudah :)

Nak kasi cerah ?
Vitamin C lah jawapnye paling efektif untuk cerahkan kulit!

So jom amalkan ESP dan Vitamin C untuk kulit cantik & cerah!

Ruby016 6696703
Pengedar Shaklee Puchong