Wednesday, February 8, 2017

Testimoni Jerawat : Set Hamil Shaklee Penyelamat

Testimoni Jerawat : Set Hamil Shaklee Penyelamat

Aaaaaaa... Jerawat!!

Belah kiri : bulan 8/2016
Jerawat yg sangat kronik. ya, bg ruby kroniklah sebab sepanjang hidup tak pernah jerawat naik macam ni. ruby ni jenis susah nak naik jerawat even period pun. 
pipi kiri kanan dengan jerawat bernanah & berdarah. kat kawasan dagu pun sama

Allah, malu sangat nk keluar rumah. Apatah lagi nk COD Shaklee, memang minta husband je pergi hantarkan.

Nak tengok cermin lagilah tak dek mood. Dengan parut hitam sebab suka picit dan pegang2. Geram!
Sampai anak2 tanya, mak sakit ke? Kenapa muka jd mcm tu mak ? Nanti abg bawak mak pergi klinik nak x ?
Alahaii anak.. soalan yg buat mak rasa down sangat. Macam ni rupanya perasaan orang yg ada masalah kulit

Belah kanan : 8/1/2017
#shakleeEffect

alhamdulillah, kulit dah makin ok. Dah boleh senyum lebar. anak2 dan suami pun perasan perubahan demi perubahan.

SET HAMIL SHAKLEE
Ruby ambil Set Hamil Shaklee. Trimester kedua baru tambah Omega Guard. Mungkin mengandung kali ke 4 ni, hormon tunggang terbalik
Jerawat naik dengan suburnya. Hahahaha. Pengalaman ngeri sungguh

Pn.Ruby
016 6696703

No comments: