Wednesday, April 11, 2018

Pendaftaran Tahun 1 Ambilan 2019/2020


Pemohonan Tahun 1 Dalam Talian



PERMOHONAN TAHUN 1 AMBILAN 2019/2020

Siapa yg ada anak yg bakal bersekolah tahun 1 pada 2019/2020?

Korang dah isi borang ke ?

TARIKH TUTUP bagi permohonan kat Sistem Pendaftaran dalam talian KPM (SPATKPM) iaitu 30 April 2018 😊

Cepat2 isi bagi ibu bapa yg belum bertindak ya!

Sini ruby kongsikan link nya,

Untuk pengguna baru yg BELUM pernah mendaftar lagi, klik sini 👇

https://public.moe.gov.my/?kpm=daftarpengguna

Untuk pengguna yg sudah berdaftar, klik sini utk akses ke sistem 👇

https://public.moe.gov.my/

Semoga bermanfaat!


Thursday, March 29, 2018

Youth Shaklee Laku Keras

KALAH GORENG PISANG PANASS

Tersengih sorang2 masa khatamkan mesej whatsApp kt group Maestro Evo tadi ☺

Sebelum2 ni, skincare premium yg Shaklee keluarkan awal bulan 3 hari tu selalu je "out of stock"

Kt branch licin, kt online pun habis. Pakat semua berebut2 nk beli.

Ni mesti kes tergoda dan tergugat dgn testimoni2 pengguna Youth gamak nya 😆

Sejak dpt info yg YOUTH available tengah malam semalam,

Ada yg sanggopp tunggu kat depan PC semata2 nk grab..

Ada yg sampai terlolapp dgn hp 📱

Ada yg tidur sampai termimpi2 pasal Youth

Fuhhh.. fenomena apakah?

Ada yg sanggop bertapa kt HQ sampai ke petang

Ada yg awal2 pagi dah terpacak kat branch 😂

Dah macam kuih keria yg viral tu pulak 😎😝

Pasaii apa?

YOUTH lah !

Ruby sempat jugak jenguk website semlm dlm kol 1++ pagi tapi masih insufficient quantity.

Kol 11 pagi tadi, riuh dan huru hara kejap. Tetiba Youth dah available. Tapi dlm masa 6 minit, dah LICIN!

Ada yg sempat order,
Ada yg jugak yg x sempat.

Tragiss sungguh naa..

Ruby guna Youth ni dah hampir sebulan. Beli atas ID upline Ruby bulan lepas.

Apa yg nampak perubahan ?

💖 Kulit rasa moist (sebelum ni tersangatlah kering)

💖 liang pori rapat & mengecil

💖 kurang garis halus pada tepi mata 

💖 muka nampak makin cerah sikit

Happy wehh mcm nk lompat bintang bila dpt effect yg super positif 😍

Rangkaian penjagaan KULIT YOUTH ni merupakan hasil kajian pakar2 kecantikan selama 8 tahun tau. Bukan sebarangan produk Shaklee keluarkan.

✅ 100% vegan

✅ hipoalergenik

✅ non Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)

✅ di uji oleh dermatologi

✅ di uji oleh ahli oftalmologi

✅ bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya

Ruby open PRE ODER untuk sesiapa yg nk YOUTH. Special promosi dgn PERCUMA RADIANCE C + E bernilai Rm400++

Stok akan sampai dari US hujung bulan 4. InshaAllah 😄

Pelaburan berbaloi utk kulit kekal SIHAT dan AWET MUDA 😘

Look younger longer 

* Testimoni kt bahagian komen * 

Tekan sini http://wasap.my/60166696703