Tuesday, July 3, 2018

Promosi Shaklee Julai 2018

Assalamualaikum semua!

Apa khabar? Ruby doakan yang baca post ni dalam keadaan baik-baik saja. InshaAllah. Masih di selimuti mood beraya lagi ya. Mesti korang sakan berjalan memenuhi jemputan open house, raya kan sebulan.

Rasanya masih belum terlambat untuk Ruby share tentang promosi Shaklee bagi bulan Julai ni.



Collagen Powder Shaklee


1. Collagen Powder

i) Beli 2 kotak dapat 5% diskaun

ii) Beli 6 kotak, korang automatik akan dapat :
》 PERCUMA sekotak Collagen Powder (total 7 kotak)
》 keahlian PERCUMA (asal RM68.90)
》 postage PERCUMA (RM10 seluruh Malaysia)
》 cashback RM140+ (terus masuk akaun anda tengah bulan hadapan)
》 terus nikmati harga ahli yang jimat lebih 15%

Bagi peminat tegar Collagen Powder dan yang mementingkan kecantikan menyeluruh, Ruby suggest sangat korang grab this promo.


Apa itu kolagen ? klik sini


Youth Skincare Shaklee

2. Youth Skincare

Produk penjagaan luaran untuk keremajaan kulit yang sihat dan berseri.
Dengan pembelian Youth Renew & Maintain Set ATAU Youth Intensive Treatment Set, anda akan dapat beg jelita ini secara PERCUMA!

Aduduh, aai jadi tak keruan bila tengok beg blue blue shimmer ala ala frozen tu.


shaklee baby set

3. Shaklee Baby Set

Promosi tak tertakluk pada orang dewasa sahaja.
Untuk bayi dan anak kecil juga ada promosi Beli 1 Set PERCUMA 1 Set Shaklee Baby.

Woow. Jimat sampai 50% !


pilbox shaklee

4. Pilbox Shaklee Comel & Exclusive

Buat belian apa saja produk Shaklee minima 100uv dalam satu resit, korang layak dapatkan pillbox ini dengan harga RM8 sahaja (harga asal RM19.80).


e voucher

5. E-Voucher Rm30

Setiap ahli baru yang mendaftar di beri ganjaran E Voucher Rm30. Syaratnya seperti di bawah ;

》 Daftar sebagai ahli dalam bulan Julai 2018 sahaja
》 Beli 100 – 199 uv produk Shaklee dan dapatkan e-voucher RM30
》 Gunakan e-voucher ini untuk pembelian seterusnya dalam masa 3 bulan (voucher RM10 untuk setiap belian RM100)

Untuk sebarang pertanyaan mengenai produk Shaklee, boleh hubungi Ruby di talian berikut

Facebook : Rubiah Kadir
016 6696703

Pengedar Shaklee Puchong, Shaklee Cyberjaya, Shaklee Bukit Puchong, Shaklee Putra Perdana, Shaklee Shah alam

No comments: