Tuesday, August 7, 2018

Testimoni Alfafa Complex Keputihan Pulih

GATAL DAN TAK SELESA DI BUAT NYA!

Pompuan ni bukan setakat problem berat badan dan kulit muka je buat dia orang risau, ada keputihan pun boleh jadi bad mood. Yelah, kalo dah gatal2 sampai mengganggu aktiviti harian 

Apa tu KEPUTIHAN ?

Lelehan ataupun cecair yg keluar dari saluran vagina. Ada 2 jenis ;

》 NORMAL
- Di sebabkan perubahan hormon, kehamilan, stress dan kelesuan
- tidak berwarna, jernih dan tidak berbau

》 ABNORMAL
- Di sebabkan jangkitan bakteria, kulat, infeksi atau pengambilan jamu
- Berbau dan gatal
- Berwarna kehijauan/coklat

Macam ne cara nak MENGATASI ;

》 tukar seluar dalam sekerap yg mungkin, minima 2 kali agar kekal kering
》 pakai panty liner
》 pilih seluar dalam yg terdiri drpd kain kapas

》 cuci organ intim selepas melakukan hubungan
》gunakan pembersih yang brsesuaian dgn PH vagina jika perlu
》basuh organ intim dgn air rebusan daun sirih

Jika perlu, korang di nasihatkan pergi berjumpa pakar agar masalah ini dapat di selesaikan.Tak mau tangguh2 ya.


" Mungkin di sebabkan stress dan terlalu penat. Saya alami KEPUTIHAN yang dashyat "

- Student IPT -

Makan ubat yg di berikan oleh doktor pun tak ok jugak.

Kawan cadangkan ambil ALFAFA SHAKLEE. Alhamdulillah, masalah keputihan berjaya di kurangkan.

Ada lagi wanita2 di luar sana yang alami situasi yang sama ?

InshaAllah Alfafa Complex boleh membantu masalah keintiman korang.

Ruby | 016-6696703
Facebook  Rubiah Kadir
Instagram @rubiah_
kadir 

0 comments: