Saturday, August 4, 2018

Testimoni Alfafa Complex - Sembelit Lega

Testimoni Alfafa Complex - Sembelit Lega

Fuhhh, dulu menahan sakit SEMBELIT,
Sekarang tiap-tiap hari membuang!

Sakit lutut pun okay dah 
- Puan Ida, Puchong -

Bila kita makan macam-macam tapi tak membuang, perut mulalah MEMBUNCIT ke depan 

Rasa tak selesa, betul tak? Alfafa Complex Shaklee ni kaya dgn serat.

Kalo nak tahu, ia baik untuk perubahan patologi di dalam usus dan perut.

✅ membantu perbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, gastrik, hepatitis dan sembelit.
Sapa-sapa yang ada masalah kat bilik termenung tu 

Yang mana banyak angin jahat dalam badan. Susah nak kentut. Ruby suggest sangat kat korang terai Alfafa Complex ni.

MAMPU MILIK !
RM57.50/330 biji bagi saiz kecik.

Kalo hang nak save lagi, beli hat besar teruihh.
Rm102.50/700 biji

Bulan ni ada promo beli 3 botol diskaun 5% untuk kedua-dua saiz.

Hampa sayang perut kan?

Ruby 016 6696703
Facebook : Rubiah Kadir 
Instagram :  @rubiah_kadir 

0 comments: