Tuesday, November 13, 2018

Vitamin C Legakan Resdung




RESDUNG IJA TERUK!

Kak Ija ada resdung yang teruk, muka tak usah ceritalah. Penuh jerawat. Kulit nampak pun kusam 😢

Syukur jumpa vitamin C Shaklee. Kak Ija dah rasa banyak perubahan.

Yang dulunya selalu gatal-gatal kat hidung tu, siap pakej bersin sekali. Alhamdulillah sekarang dah tak de. Fuhh nikmatnya rasa💓

Bagaimana Vitamin C bertindak untuk atasi RESDUNG ?

- Bertindak sebagai anti histamin dan stabilkan pengeluaran histamin dlm tubuh

- Bantu mencegah penyempitan tiub bronkiol

- Meningkatkan fungsi T Cell dan Macrophage
( sistem pertahanan badan )

- Mempercepatkan proses penyembuhan tisu tubuh

Kat sini Ruby senaraikan tanda-tanda resdung seperti ;

1. Mempunyi nafas berbau 
2. Selalu bersin
3. Muka selalu berjerawat
4. Kulit gatal-gatal
5. Bengkak pada bahagian hidung, mulut dan telinga
6. Bernanah di telinga
7. Kecacatan pada hidung serta bahagian rongganya
8. Alah pada habuk dan makanan laut

Ada sesiapa yang ada simptom macam Kak Ija ? Jom atasi resdung sebelum ianya melarat 😊

Lihat sini :  Set Resdung Shaklee 

Perlukan sebarang konsultansi boleh hubungi Ruby di talian :

Ruby  0166696703
Fb Page Pengedar Sah Shaklee Puchong
Facebook  Rubiah Kadir
Instagram  rubiah_kadir


Next
This is the most recent post.
Older Post

1 comments:

Yose Suparto said...

BROKER TERPERCAYA
TRADING ONLINE INDONESIA
PILIHAN TRADER #1
- Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
- Sistem Edukasi Professional
- Trading di peralatan apa pun
- Ada banyak alat analisis
- Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
- Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!