Tuesday, April 23, 2019

Testimoni Youth ~ Kulit Berjeragat

Gambar di bawah menunjukkan, sebelum dan selepas menggunakan YOUTH, gambar diambil tanpa mengenakan apa-apa make-up, tidak menggunakan apa-apa filter camera dan diambil dibawah cahaya matahari semulajadi pada waktu yang sama setiap kali.
Testimoni Youth Shaklee - Kulit Berjeragat
Perubahan kulit yang positif selepas menggunakan YOUTH SHAKLEE


SEBELUM YOUTH : Mar 2018

1) Jerawat silih berganti, surut 1 tumbuh lagi 1 yang baru, so agak geram dengan parut jerawat yang dah merata-rata 😖

2) Muka agak berminyak, nak keluar memang wajib pakai bedak sebab nak cover minyak.


3) Jeragat jelas kelihatan.


Selepas beberapa bulan, perubahan demi perubahan yang Puan Zakeyah rasai. Gambaf disebelah kanan. 



SELEPAS 7 BULAN ber-YOUTH : Oct 2018

1) No more jerawat, seriously happy giler!

2) Parut jerawat lama almost hilang.


3) Muka dah tak berminyak, keluar rumah tak pakai bedak pun dah yakin. Kulit semakin moist dan firm 💕


4) Jeragat samar-samar dah, tak jelas sangat macam dulu. Bagi Puan Zakeyah, jeragat ni memang skin problem yang paling mencabar, so keep on konsisten YOUTH.


Bila kulit muka kita dah cantik dan berseri-seri, automatik confident level tu meningkat. Kalau muka siap pakej jerawat, kusam dan jeragat, malunya nak jumpa orang. Ishh Ruby tak mampu nk bayangkanlah.


Rutin penjagaan luaran kulit perlu dilakukan setiap hari dengan cara yang betul dan semestinya menggunakan produk yang bebas kimia. Recommend sangat-sangat YOUTH pada anda yang ada masalah kulit wajah.


"Pelaburan berbaloi untuk kulit yang sihat"


Lihat sini juga : Testimoni Youth ~ Kulit Berjerawat


Sebarang konsultansi dan pertanyaan, boleh hubungi Ruby di talian ini atau klik sahaja gambar dibawah :)



0 comments: