DAFTAR AHLI

KEISTIMEWAAN MENJADI AHLI/PENGEDAR SHAKLEE
———————————————————————————————————–


  • Menikmati kehebatan dan keberkesanan produk Shaklee dan sihat sentiasa. Shaklee adalah jenama terkenal dan berkualiti daripada Amerika Syarikat.
  • Membantu ahli keluarga, saudara-mara terdekat yang ingin membeli produk Shaklee dengan harga ahli, dan anda mendapat bonus dari Shaklee dengan UV(point) anda.
  • Tidak perlu maintain UV(point) sekiranya untuk kegunaan sendiri sahaja.
  • Memiliki peluang utk menjana pendapatan sampingan melalui produk Shaklee yang sememangnya hebat. Menikmati bonus 2 angka, 3 angka, 4 atau 5 angka atas pilihan anda sendiri.
  • Modal dan risiko yang rendah. Yuran pendaftaran hanya RM69 seumur hidup. Tiada yuran bulanan atau yuran tahunan.
  • Sistem online & penghantaran yang mudah. Tidak perlu simpan stok, tidak perlu beratur panjang & tidak perlu ke pejabat pos untuk hantar kepada pelanggan. Buat pesanan online dan Shaklee akan uruskan packing dan penghantaran kepada pelanggan. Mudah & jimat
  • Bonus point atas setiap pembelian. Untuk setiap pembelian produk, anda akan mendapat bonus point yang akan di bayar dengan tunai pada setiap bulan. Hanya untuk pengedar Shaklee berdaftar.

Bonus yang lumayan, anda akan menerima sekurang-kurangnya 2 bonus :
                 1. Untuk hasil jualan- untung runcit (sehingga 30%)

                2. Bonus daripada Shaklee (sehingga 21


FREQUENT ASK QUESTIONS (FAQ)

—————————————————-

Q: Bagaimana nak jadi ahli/distributor Shaklee ?
A: anda cuma perlu menghubungi saya(saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke cawangan Shaklee yg terdekat dgn menggunakan ID saya sebagai sponsor)/upline.

Q: Yuran keahlian Shaklee ?
 mendaftar sebanyak rm69 utk member kit & RM10 (semenanjung)/ RM20 (sabah/sarawak) kos penghantaran. Ataupun anda boleh membeli barangan bernilai RM680, anda boleh dapat FREE membership.

Q: Berapa modal yang diperlukan ?
A: Tak perlu modal pun sebab dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship – bila customer order dan bayar barulah kita bayar kat Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang tu kepada customer kita. Senang kan ? Unless nak simpan stok kat rumah, suka hati lah invest berapa pun.

Q: Berapa sales/belian kena maintain setiap bulan ?
A:  Tiada jumlah minimum yang anda perlu/wajib anda beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk kegunaan sendiri & keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Q: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan ?
A: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 150 points untuk layak dapat cashback/rebate/bonus. Bonus bermula dari 5% sehingga 21%, depending on berapa points kita dapat.

Q: Kena cari orang ke ? Kena head hunting ke ?
A: Tak perlu ! Saya pun tak suka nak cari-cari orang paksa-paksa join/beli.In fact, orang pula akan cari kita nanti.

Q: jika saya berminat menjadi ahli utk menjana pendaptan, tapi xtau/x pandai/x dek asas dlm perniagaan ?
A: InshaAllah saya akan guide & coach anda sebab once anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, ‘anak’ saya. Bersama kita berbincang dalam online closed group EMPIRE MUSLIMAH bwh bimbingan saya, dan leaders dalam susur galur group JUTAWAN SHAKLEE. Saya akan bimbing dari A-Y, part yang Z itu terletak pada usaha dan diri anda sendiri untuk berjaya. InshaAllah.

Q: Saya nak register jadi ahli but tak nak jual-jual ni, boleh ke ?
A: Suka hati lah, boleh je. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Saya takkan paksa anda jual, tanya lah mana-mana ‘anak’ saya, saya tak pernah paksa. Semua yang nak berbusiness semua atas inisiatif sendiri. If you need guidance saya akan tolong.

Q: Apa lagi keistimewaan yang Shaklee tawarkan?
A: Shaklee menawarkan pelbagai keistimewaan kepada ahlinya. Yang paling jelas adalah 3C-CASH, CAR & CONVENTION. Selain Cash Bonus setiap bulan, Shaklee juga menawarkan Car Bonus Incentive berbentuk cash kepada leaders dan juga Convention bertaraf 5 dan 6 bintang secara percuma kepada ahli-ahlinya yang layak. Dan kepada yang beragama Islam, setiap tahun ahli Shaklee berpeluang menunaikan Umrah secara percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan.

Q: Ok, cool ! So bagaimana nak register?
A: Saya boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan+registration fees. Selepas itu,anda tunggu kat rumah, nanti member kit ini akan sampai ye.

SMS WA
ruby 016696703

SID 945759

No comments: