Wednesday, August 12, 2015

Vitalea - Multivitamin Tertua Di Dunia

8 fakta yang perlu anda tahu tentang VITALEA SHAKLEE

• Vita-Lea Shaklee adalah multivitamin & mineral yang pertama di cipta di dunia. Wowww!!! Hebat tu. Asalnya di kenali sebagai " vitalize-mineral " dan di singkatkan kepada Vitamin. Dan kalau korang nak tahu, perkataan vitamin yg di sebut kini asalnya dari Shaklee.

• Dengan kemajuan teknologi, bentuknya dari cecair (90 thn dulu) di tukar kpd bentuk tablet & di kenali sebagai VITALEA !

• Setiap tablet = 30 nutrisi lengkap yang di ekstrak daripada sayuran & buah, 12 vitamin & mineral penting sebagaimana yang di sarankan oleh RDA. di formulasikan secara kompreshensif & sangat seimbang.
• tablet berwarna hijau kerana di saluti serbuk spirulina.

• Terhasil dgn kaedah terkini & teknologi eksplosif yang kompleks, di panggil EXPLO-tab.

• multivitamin yg paling pantas di dunia yg LARUT AIR & juga tubuh manusia. Mineral yg terkandung di dlmnya mudah berintegrasi dgn protin utk penyerapan yg cepat oleh usus kecil.

• ujian klinikal membuktikan dgn pengambilan vitalea selama sethn bileh kurangkan risiko jth sakit sebyk 65%.
InsyaAllah dgn izinNya.

• telah di pilih oleh Center for Science di AS sebagai THE BEST MULTIVITAMIN di dlm public interest pd thn 2000.







3 comments:

Maisarah Humaira said... REPLY

terbaiklah shaklee! pernah cuba produk shaklee jugak

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

NuSaNa NoSa 91 said... REPLY

dah lama rupanya vitalea ni.. ^_^

rubiah kadir said... REPLY

Hehe..aahh..da lama dah..sebenarnya kan perkataan vitamin tu asal dari shaklee la..

Vitalize-mineral.

Thx sudi dtg blog ruby eh

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)