Wednesday, October 21, 2015

Ketahui Kebaikan Alfafa Complex Shaklee

Alfafa Complex Shaklee
Alfafa Complex Shaklee

Harini buka botol yg baru :)

ni adalah salah 1 supplement yang Ruby ambil. Best bila makan ALFAFA COMPLEX SHAKLEE ni. Asyik sendawa dan buang angin aje ha. Nampak sangat banyak angin dalam badan daku ini. hehehe.

Ia juga bertindak sebagai AGEN DETOK. Mencuci darah, usus serta hati juga menyahtoksin segala kekotoran di dalam badan. Malah boleh melegakan sembelit. Tak de dah isu muka berkerut bila nak membuang.


Kebaikan Alfafa Complex

  • sebagai milkbooster
  • mengetatkan bahagian intim (kacip fatimah moden)
  • menegangkan payudara
  • mengatasi masalah keputihan
  • beri tenaga & atasi masalah lesu
  • atasi lenguh2 badan
  • meneutralkan asid dlm badan
  • mencantikkan kulit & otot
  • melawan alahan & alergi (kurap, ekzema, bau badan, resdung)
  • baiki masalah penghadaman (kembung, gastrik)
  • singkirkan lemak & kolestrol
  • legakan senggugut
  • kurangkan kadar gula dlm darah
  • kurangkan kesakitan otot & sendi

Korang Tahu Tak?
ALFAFA juga di kenali sebagai " raja segala tumbuhan ". merupakan tumbuhan yang sangat kaya dngann pelbagai nutrisi & zat galian. Ia kaya dengan protein, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim & fitokimia.

Banyak je alfafa kat pasaran,
yang cecair ada, yang tablet pun ada. Tapi kenapa korang perlu beli keluaran SHAKLEE?

Istimewanya Shaklee menggunakan alfafa jenis medicago Sativa, kerana memiliki gred yang tinggi di kalangan tumbuhan alfafa dan mempunyai akar 20 kaki panjang ke dalam tanah untuk menyerap nutrisi. 


Terdapat dalam 2 saiz :

  • Small 330 biji/ RM 53.75
  • Large 700 biji/ RM 97.50


nak JIMAT sehingga 20-33%? jadilah AHLI SHAKLEE sekarang.

Pengedar Shaklee Puchong
Rubiah Kadir

SID 945759
SMS WA 016-6696703
COD : Puchong & sekitar berdekatan
POS ke seluruh malaysia





4 comments:

  1. Memang Alfafa ni agen detox terbaik kan..
    kengkawan ramai yg makan..atie ada belikan hubby gak..:)

    ReplyDelete
  2. musim jerebu muka gatal-gatal. makan alfafa shaklee kurang gatal ;)

    ReplyDelete
  3. Assalam tuan/puan.sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy.menyambung rumah,pasang tile,silingkapur,wayaring,plumbing,table top,KC,porch keta,vinyl floor,wallpaper,landskap,kolam hiasan,grill,owning,dan keje civil lain nya. Terbuaka untuk kawasan bangi,kajang,putrajaya,serdang,cheras,nilai,sepang,bndr sri putra,puchong,ampang ,dan kl. Hubungi sy amir d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298.terimakasih

    ReplyDelete
  4. alfafa mmg herba baik utk kshtan ..elok gunakan produk ni...

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)