Thursday, November 1, 2018

Jerawat Kecut Dengan Garlic Complex Shaklee

Atasi Jerawat Dengan Garlic Complex
Atasi Jerawat Dengan Garlic Complex

Kehadiran jerawat pada kulit wajah memang merimaskan. Dah macam-macam produk sudah di cuba, namun hasilnya masih sama.

Korang pernah dengar tak petua tradisional yang gunakan bawang putih untuk kecutkan jerawat ? Ada yang pernah cuba ke ?

Kalau nak tahu, garlic boleh menghapuskan bakteria. Bakteria ni akan jadi punca kepada jerawat tumbuh pada muka.
Baca sini : Betul Ke Bakteria Penyebab Jerawat

Jadi garlic adalah salah satu bahan yang terbaik untuk bantu kita untuk dapatkan kulit yang mulus dan bebas jerawat.

Pembiakan bakteria berlaku dalam 2 situasi apabila :

i. Kerap MENYENTUH wajah. Kurangkan sentuhan pada kulit yang berjerawat.

ii. Tabiat yang suka MEMICIT jerawat. Bakteria akan mula merebak ke kawasan muka dan jerawat yang baru pula akan muncul.

Ketahui juga : Ketahui 10 Punca Jerawat

Garlic Complex
Garlic Complex

Garlic Complex Shaklee mampu mengecutkan masalah jerawat dengan :

1) Melawan jangkitan bakteria penyebab jerawat.

2) Mengawal penyebaran bakteria daripada terus menghasilkan jerawat.

3) Membersihkan darah dengan mengeluarkan toksin daripada badan. Darah kotor adalah salah 1 faktor penyebab jerawat.

4) Meningkatkan system imuniti dengan membekalkan antibiotik semulajadi sekaligus menjadikan kulit sentiasa sihat.

5) Garlic bersifat antibakteria, antifungus dan antiviral

6) Memiliki antioksidan yang tinggi

7) Mengurangkan rasa sakit dan pedih akibat luka jerawat.

Setiap tablet Garlic Complex Shaklee mengandungi 500mg bawang putih.

Rachelle Wood, seorang ahli gizi di Charlottetown P.E.I percaya yang bawang putih juga membantu melawan keradangan kerana mempunyai bahan kimia semulajadi iaitu allicin.

Kandungan allicin dalam bawang putih mampu membunuh banyak virus dan bakteria berbahaya dalam tubuh.
Lihat juga : Cara Mengatasi Jerawat Dengan Berkesan

Ruby, saya nak beli Garlic Complex Shaklee boleh tahu berapa harga ?

RM56.25/60 biji sebotol.
Pembuatan supplement Garlic Complex di lakukan pada suhu terkawal iaitu suhu bilik semata-mata untuk mengekalkan pengaktifan Allicin pada tahap 100% ( tidak semua garlic yang dijual dipasaran mempunyai Allicin aktif)

Ruby rasa bukan semua orang suka dan mampu makan bawang putih. Jadi Garlic Complex Shaklee ni pilihan yang terbaik bagi mereka yang hendak mengatasi jerawat.

Cara Tempahan atau Order
Untuk sebarang order atau pertanyaan boleh hubungi Ruby dengan cara :

Ruby  0166696703
Facebook  Rubiah Kadir
Instagram  rubiah_kadir

1 comments:

Yose Suparto said... REPLY

BROKER TERPERCAYA
TRADING ONLINE INDONESIA
PILIHAN TRADER #1
- Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
- Sistem Edukasi Professional
- Trading di peralatan apa pun
- Ada banyak alat analisis
- Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
- Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)