Thursday, July 18, 2019

First Giveaway by Anis & Beeha

Hai korang!

Jom kita sama-sama join giveaway blogger Anis dan Beeha ni. Ada 3 hadiah menarik yang di tawarkan. Dan paling best, ada Hadiah Misteri untuk seorang pemenang. Klik banner di bawah ya untuk join.




Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka untuk bloggers yang menetap di Malaysia.

2. Pastikan anda follow blog Beeha Azman dan Anis Nabilah.

3. Sila follow bloglovin dan like fb page Anis Nabilah.

4. Kemudian, follow insta Beeha Azman dan like fb page.

5. Korang juga dialu-alukan untuk klik Adsense (or mana-mana iklan yang appear) di blog Beeha Azman dan Anis Nabilah. Do mention in the comment if you guys clicked the Adsense button. So, kitaorang akan klik kembali button Adsense korang!

6. Setelah selesai step di atas, korang hendaklah post an entry bertajuk First Giveaway by Anis & Beeha. First, copy banner di atas. Kemudian, link kan banner tersebut ke giveaway ini. Promote lah giveaway ni supaya ramai lagi yang menyertai. Setelah publish entry korang, silalah paste entry korang di ruang komen bawah ini.

Mudah je syaratnya. Penyertaan Giveaway ini akan tamat pada 3 August 2019 pada jam 11.59 malam.

13 comments:

  1. good luck and all the best sis!

    ReplyDelete
  2. Good luck Ruby. Kak Feni datang follow ni.

    ReplyDelete
  3. good luck ruby. semoga ada rezeki ruby dalam GA ni. Amin.

    ReplyDelete
  4. goodluck dari GA yang sama :) saya follow sini terus yang ke #137 mind followback jika free ya :D

    sayesyadiya.blogspot.my

    ReplyDelete
  5. Hai, Assalamualaikum.. Salam kenal dari saya, join GA yang sama.. Nak ucap, best of luck pada awak..

    ReplyDelete
  6. Goodluck! Blogwalking from GA yg sama. Done follow you #141 :D

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)