Friday, August 16, 2019

Testimoni Youth Shaklee - Kulit Nampak Muda

Wooww! Nampak ketara sangat perubahan kulit Ummi kepada Kak Nad ni 💗

Konsisten dan setia menggunakan YOUTH SHAKLEE sejak March 2018. Hasilnya sekarang, gambar yang sebelah kanan tu ☺

Testimoni Youth Shaklee - Kulit Nampak Muda
Testimoni Youth Shaklee - Kulit Nampak Muda

" Sejak 2017, kulit Ummi Nad start jadi macam gambar di sebelah kiri tu. Kulit Ummi Nad sebelum ni cerah dan tak bermasalah sangat.

Mungkin asbab makan ubat TB, dan kesan pemakaian skincare yang claim semulajadi tapi tak berapa semulajadi, dia jadi macam tu. Pakai skincare tu pula ada lah dalam 30 tahun. Memang setia dan konsisten sungguh Ummi Nad ni.

Birthday Ummi Nad tahun lepas, Nad hadiahkan Youth Skincare yang masa tu baru je dilancarkan.

Memang ambil masa skit bila pakai skincare yang totally semulajadi, bebas 1500 bahan kimia bahaya, dan ambil masa 8 tahun R&D ni.

Along the way tu, banyak juga cabaran. Nad kena beri motivasi pada Ummi Nad supaya terus konsisten dan believe in Youth Skincare. Almaklumlah skincare baru untuk Ummi selepas 30 years.

Orang kata jeragat ni susah sangat nak hilang kan?

Alhamdulillah now berbaloi dah semuanya. March 2018 - now guna Youth. Molek dah kulit Ummi. Sekata dan cerah 🥰

Slowly, but surely ❤️ ". - Master Nadiah Suhaidi -

Lihat juga :


5 Bahan Utama Dalam Youth Shaklee


Produk Penjagaan Kulit Youth Shaklee
Produk Penjagaan Kulit - Youth Shaklee

Sebarang pertanyaan, info atau pembelian produk Shaklee, boleh terus berhubung dengan Ruby di talian WHATSAPP 016 6696703

0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)