Monday, August 5, 2019

Testimoni Youth Shaklee Malaysia | Youth Skincare

Zaman sekarang dah berubah. Bukan setakat wanita saja yang mahukan kulit cantik, kaum lelaki pun apa kurangnya. Mereka juga dah sedar dan ambil kisah tentang penampilan kulit mereka.

Cuba kulit ada jerawat dan berparut. Siap pakej berlekuk-lekuk lagi kat muka. Mesti segan nak jumpa sesiapa. Malu uii 😖

Sebab tu bila kulit kita sihat, diri akan rasa lebih berkeyakinan 😊

Testimoni Youth Shaklee
Testimoni Youth Shaklee
 " Selepas 21 hari penggunaan Youth, lekuk-lekuk dan kawah pada kulit mulai berkurangan. Kulit juga nampak lebih glowing ".


Testimoni Youth Shaklee
Testimoni Youth Shaklee
" Nampak lebih muda dan berseri. Tona kulit menjadi sekata. Jerawat pun kecut ".




8 Keistimewaan Youth Skincare Shaklee

  • Hasil kajian para saintis selama 8 tahun
  •  100% vegan. Berasaskan bahan semulajadi seperti Anggur Muscadine, Lotus Japonicus, Apple Stem Extract,  Vital Repair Complex dan Schisandra Chinensis
  • Di uji oleh pakar kulit dan pakar mata
  • Non-comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Sesuai untuk semua kulit
  • Hypoallergenik
  • Bebas gluten
  • Bebas 1500 bahan kimia berbahaya, racun perosak dan bendasing.

Ketahui juga : 5 Bahan Utama Dalam Youth

Full Set Youth Skincare Shaklee
Rutin penjagaan luaran kulit perlu dilakukan setiap hari dengan cara yang betul dan semestinya menggunakan produk yang bebas kimia. Ruby recommend sangat-sangat YOUTH ini pada anda yang tengah dilema masalah kulit wajah dan juga pada mereka yang inginkan kulit yang sihat dan cantik.

Sebarang konsultansi dan pertanyaan, boleh hubungi Ruby di talian ini atau klik sahaja gambar dibawah :)



23 comments:

  1. Nampak keberkesanan produk ni. Menarik

    ReplyDelete
  2. Marsha pun pengamal youth ni...harga dia setanding kualiti. Baru je beli mask dia pula yang baru tu.

    ReplyDelete
  3. Bagus.
    Shaklee ada skincare.
    International standard.
    Aida cari harganya. Tak dipaparkan.

    ReplyDelete
  4. @adianiez AIDA

    InshaAllah next entry. Ruby tulis pasal harga. Yang entry ni untuk testimoni dan feedback pengguna ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. testimoni kat atas tu, guna 1 set youth atau cleanser shj?

      Delete
  5. bole suruh anak lelaki cuba nie....muka dia banyak sgt jerawat...nampak macam bagus

    ReplyDelete
  6. melalui testimoni nampak perubahan yang positif, bolehlah saya cuba sebab saya pun ada masalah mcm tu. :) terima kasih atas perkongsian ya.

    ReplyDelete
  7. @marsha

    Wahh. Tahniah Marsha. Lepas berMASK ni kulit jadi smooth je ;)

    Terima kasih pilih Youth sebagai skincare Marsha . pengguna yang mementingkan kualiti 🤩

    ReplyDelete
  8. Dari dulu produk shaklee ni ramai pakai kata berkesan ye..ikut kesesuaian kulit kita kan..not bad tgk youth shaklee ni

    ReplyDelete
  9. wahhh nampak berkesan dan meyakinkan. nampak produk nie bagus utk baiki masalah parut dan kulit berjerawat. kena share pd kawan2 nie

    ReplyDelete
  10. Memang nampak beza lepas guna. Muka nampak lebih bersih dan kesan jerawat nampk lebih berkurangan

    ReplyDelete
  11. Berkesan sungguh ek? Impressive gila la Syu tengok feedback dia. Ingatkan parut berlekuk lekuk tu hanya boleh hilang dengan rawatan laser je. Rupanya guna skincare pun boleh rawat.

    ReplyDelete
  12. wahhh 3 minggu je da nampak hasilnya.. bagusnya!

    ReplyDelete
  13. wah tengok pada testimoni memang nampak banyak beza kulti wajah orang tu selepas guna ye.. bagus produk ni.. boelh la cuba nanti

    ReplyDelete
  14. Serious nampak perbezaan yang amat ketara! Nak cadangkan kat kwn2 yang mempunyai masalah kulit yg sama ni. Terima kasih atas pengongsian info.

    ReplyDelete
  15. Agree with you Ruby. Beautiful skin is a priority these days. Kalo kulit cantik memang senang nak nampak cantik. Btw, I Ada kawan yg juga agent shaklee.

    ReplyDelete
  16. dah banyak kali dengar pasal Youth ni.. hee~ terasa nak beli..

    ReplyDelete
  17. I teringin nak try tapi takde budget lagi 😫

    ReplyDelete
  18. Yes shaklee's products have always been reliable and good. :)

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)