Wednesday, August 7, 2019

Giveaway-01 by Ema @ ematunz.blogspot.com

Sejak aktif balik ber-blog, Ruby suka join dan support mana-mana giveaway dari rakan-rakan bloggers. Ni giveaway pertama untuk bulan Ogos.

Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.

Klik gambar dibawah untuk join:


Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw

Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 

Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca





6 comments:

Atul Hamid said...

good luck ruby!

Ana Suhana said...

cantik bawal kaca tu. good luck Ruby.

rahimah said...

Wow... Cantik2 bawal nya..👍👍👍

Nurulatika Yunus said...

selamat bersegmen.. sy baru follow Rubiah.. semoga berjaya :D

Husniey Husain said...

Goodluck tau :) Salam kenal ya

Tiara Sapphire said...

gudluck, singgah dari giveaway yg sama :

https://sweetepalhijau.blogspot.com/2019/08/giveaway-01-by-ematunzblogspotcom.html

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)