Sunday, September 8, 2019

Testimoni Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Korang ada masalah eyebag dan mata panda tak? Kalau ada, kita geng. Hehe 🤓

Eina memang ada masalah eyebag dan mata panda yang agak teruk sejak dulu lagi. Ia akan nampak lebih jelas, especially kalau tak cukup rehat dan tak cukup tidur. Eina pun selalu juga tidur lewat malam. So memang agak susahlah nak hilang 😬

Youth Restoring Eye Treatment Shaklee
Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Pernah pakai macam-macam eye cream sebelum ni, tapi progressnya sangatlah slow, even dah pakai lama dan konsisten pun tak ada perubahan.

So, bila Youth Skincare dari Shaklee keluarkan eye treatment ni, Eina agak excited nak cuba. Bertambah excited selepas lihat hasil dari pengguna-pengguna lain yang sangat mengagumkan tu. 😊

Ok, ini dia testimoni Eina sendiri selepas 10 hari menggunakan Youth Eye Treatment. Eina memang konsisten guna setiap hari iaitu waktu pagi dan juga malam sebelum tidur.

Testimoni Youth Restoring Eye Treatment Shaklee
Testimoni Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

Hasilnya, eyebag dan mata panda dah kurang. Bertambah best lagi, bila garis-garis halus di sekitar mata pun nampak kurang.

Sekarang ni, even tidur lewat sekalipun, tak ada lah nampak eyebag tu teruk sangat. Sangat puas hati ok 😍

Kebaikan Youth Restoring Eye Treatment
Kebaikan Youth Restoring Eye Treatment


Keistimewaan Youth Restoring Eye Treatment Shaklee
Keistimewaan Youth Restoring Eye Treatment Shaklee

So, kalau korang tak jumpa lagi eye cream yang berkesan, silalah cuba Youth Restoring Eye Treatment ni. InsyaAllah dalam masa 7 hari dah boleh nampak dah kesannya 😉

Testimoni asal dari Kak Eina Md Ali


Segala pertanyaan, info mahupun belian produk-produk Shaklee, boleh hubungi Ruby di talian berikut  WHATSAPP DISINI  atau klik saja dibawah


1 comments:

norhidana said...

dulu akak pun ada dark circle bwh mata tu, tp lama2 dh takde cuma akak tak ingat apa yg akak pakai bagi hilang dark circle tuh

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)