Wednesday, November 20, 2019

Testimoni Youth Skincare : Jeragat Makin Pudar!

Kawan Ruby ada cerita kat group whatsApp, yang dia terjumpa seorang kakak ni, staf kantin kat sekolah, mukanya ada jeragat. Panjang kat pipi kiri kanan, merentas dari atas ke bawah.

Tanya beliau, kena minyak ke kak? Kakak tu kata, ni jeragat, sebab SALAH PAKAI PRODUK. 

Beliau ada juga bagitau, siap buat rawatan dekat pusat kecantikan untuk 
settlekan jeragat tu. Kosnya RM6,000. Mak aihh, mahalnya! Kita pulak yang terkejut dengar harga tu.

Kalau beli Youth Skincare baru berapa, yang starter set (4 produk) punya pun dalam Rm700++. Boleh tahan minimum hingga 6 bulan penggunaan. Lagi berbaloi-baloi sebab dia skincare organik.


Testimoni Youth Skincare - Jeragat Makin Pudar

Testimoni-Youth-Skincare-Jeragat-Hilang
Testimoni Youth Skincare
Side effect ubat TB, kulit tiba-tiba keluar jeragat yang sangat teruk. Selepas konsisten menggunakan Youth Skincare dan juga supplement Shaklee, tak sedar kulit dan kembali cerah walaupun mengambil masa. Orang lain pun tegur tak sangka jeragat boleh hilang! - Puan Salina.


Testimoni-Youth-Skincare
Testimoni Youth Skincare
Jeragat dah tak ada, pores mengecil, kulit semakin cerah. Alhmadulillah now Kekna happy pakai Youth. - Yna Dona Mua

 

Testimoni Youth Skincare
Testimoni Youth Skincare
Jeragat semakin pudar, orang tegur muka nampak makin muda! - Zaiton Ismail


Testimoni Youth Skincare
Testimoni Youth Skincare
Masalah kulit saya kering, ada lingkaran gelap di bahagian pipi dan dagu. Selepas guna Youth Skincare selama 22 bulan, lingkaran gelap pipi makin berkurangan dan kawasan dagu makin cerah. - Wan Fatimah


Testimoni Youth Skincare
Testimoni Youth Skincare
Jeragat semakin pudar walaupun baru 39 hari guna Youth Skincare!- Wana Sulaiman


Testimoni Youth Skincare
Testimoni Youth Skincare
Kesan jeragat nampak berkurang dan warna kulit semakin sekata. - Puan Rozyta


Testimoni Youth Skincare
Testimoni Youth Skincare
Jeragat pada kulit muka saya makin berkurang dan kulit makin cantik. - Puan Nadia

Jeragat ni sebenarnya dia boleh beranak pinak dan membiak. Mula-mula sikit je. Lama-lama kalau dibiarkan tanpa sebarang rawatan yang betul, boleh jadi setompok-tompok dekat kulit muka kita. Seramm.


Keistimewaan Youth Skincare
  •  Lulus KKM
  • 100% vegan. Dihasilkan dari  tumbuhan
  • Bebas 1500 bahan kimia berbahaya
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Diuji oleh Pakar Kulit dan Pakar Mata
  • Non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
  • Hasil kajian R & D selama 8 tahun

Youth Skincare bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda :)


Baca juga tentang :  4 Vitamin Untuk Jeragat - Set Jeragat Shaklee


Sebarang pertanyaan dan belian Krim Malam Shaklee, bolehlah berhubung terus dengan Ruby di talian  WHATSAPP DI SINI  atau klik saja gambar dibawah ya :)


1 comments:

mamapp said...

Wah.. na.pak perbezaannya

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)