Monday, December 23, 2019

Lucky Draw Shaklee 2019

Assalamualaikum. Haii korang!

Rasanya belum terlambat lagi untuk Ruby bagitau pada semua yang Shaklee ada melancarkan program Buy Buy 2019 Lucky Draw. Ianya bermula pada 28 November yang lalu sehingga 31 Disember 2019.

Shaklee sediakan hadiah yang bernilai hampir Rm90 000 dari pelbagai jenis produk Shaklee!

Dan yang syoknya, 38 hadiah akan diberikan kepada pemenang setiap minggu. Ulang lagi, setiap minggu tau. Wahh, betul-betul syok ni.

Antara hadiahnya seperti ;

  •  Youth Treatment and Repair Set  RM 1675.00
  •  Skincare Youth
  •  Supplemen Shaklee seperti Vivix, Carotomax, Nutriferon, Vitamin C dan lain-lain
  •  Beg Luggage Limited Edition 


Lucky Draw Shaklee 2019
Lucky Draw Shaklee 2019

Syarat untuk menyertai lucky draw Shaklee ialah ;
  • Semua ahli Shaklee layak masuk peraduan ini.
  • Hanya perlu buat belian minimum 50UV (-+RM170) = 1 tiket lucky draw. Lagi banyak anda membeli, lagi banyak peluang untuk dapat tiket.

Lucky Draw Shaklee
Contoh belian dari downline Ruby.
Beliau berjaya mendapat 2 tiket untuk Lucky Draw.

Bagaimana nak tahu siapa pemenangnya?

Setiap cabutan Lucky Draw Shaklee ini diadakan secara LIVE di facebook Shaklee Malaysia. Jadi semua orang boleh tengok kat situ ;)

  • Cabutan Minggu Pertama pada Jumaat 13 Disember - penyertaan dari 28hb sehingga 10 Disember.
  • Cabutan Minggu Kedua pada Jumaat 20 Disember - penyertaan dari 11hb sehingga 17 Disember.
  • Cabutan Minggu Ketiga pada Jumaat 27 Disember - penyertaan dari 18hb sehingga 24 Disember.
  • Cabutan Minggu Keempat pada Jumaat 3 Jan 2020 - penyertaan dari 25hb sehingga 31 Disemnber.

Grand Draw pada 3 Jan 2020 - tiket yang tidak memenangi hadiah pada cabutan mingguan, masih lagi berpeluang untuk memenangi hadiah yang Shaklee sediakan tu.


Pemenang Lucky Draw Minggu Pertama
Pemenang Lucky Draw Shaklee Minggu Pertama


Pemenang Lucky Draw Shaklee
Pemenang Lucky Draw Minggu Kedua

Tahniah kepada pemenang-pemenang yang bertuah! Tumpang happy untuk anda.

Masih berbaki lagi 2 minggu cabutan. Ini bermakna anda masih berpeluang untuk memenangi hadiah istimewa dari Shaklee. Mungkin anda pemenang yang seterusnya ;)


Nak tahu lebih details tentang promosi Shaklee bulan ini atau ingin tahu cara nak jadi Ahli Shaklee atau ada pertanyaan lain? Boleh saja hubungi Ruby di talian ini 016 6696703 WHATSAPP DI SINI






19 comments:

  1. Seronoklah ahli Shaklee dengan lucky draw ni. Peluang yang patut di rebut. Hadiah pun menarik.

    ReplyDelete
  2. Wah. Good luck to all.
    Menarik hadiahnya.
    Bertuah la sape yg dpt kan.

    ReplyDelete
  3. Ada baki lagi 2 minggu cabutan ni . Jadi kalau nak menang kena laaa join. Tahniah ada yang telah menang.

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya ada Shakle ada promosi buy buy 2019, tahniah pada yang bertuah tu... masih ada masa nak join lagi tak ni?

    ReplyDelete
  5. Wahh! Bestnya Shaklee ada buat lucky draw hujung tahun. Siapalah yang menang tu agaknya ya.

    ReplyDelete
  6. Banyak lucky draw untuk pemenang ni! Good luck to all participants!

    ReplyDelete
  7. Good luck pada yg join lucky draw shaklee 2019..hadiahnya pn lumayan..

    ReplyDelete
  8. Wahhh bestnya siapa yg join lucky draw ni..lps tu menang. Sis tahun ni mmg tak ada masuk kontest mana2 pun..lucky tak ada..hehehe

    ReplyDelete
  9. Nice deals there hope for those who partipcate will stand a chance to bring home something.

    ReplyDelete
  10. Wah. Ada lucky draw ni. Menarik jgk hadiah yg shaklee offer. Lagi beberapa hari je lagi utk join

    ReplyDelete
  11. Congratulation to all the winner and good luck for those who are still fighting for!!!

    ReplyDelete
  12. Wah shaklee ada buat lucky draw lah. Hadiah yang dimenangi pun best2 terdiri daripada prosuk Shaklee

    ReplyDelete
  13. Menarik ni. Mana tahu ada rezeki.menang hadiahkan.. lagi byk beli lagi tinggi peluang menangkan hehe

    ReplyDelete
  14. Bestnya lucky draw dia. Rasa nak join pula. Bagus juga Shaklee buat lucky draw gini.

    ReplyDelete
  15. wah untung2 ahli shaklee sekarang yer, siap ada lucky draw. good luck, semoga murah rezeki menang

    ReplyDelete
  16. Wow 90000, nice sangat yang suka join contest or ga, boleh lah cuba

    ReplyDelete
  17. Seronoknya ada lucky draw! Terbaiklah shaklee sebab buat lucky draw mcm ni. Hadiahnya pulak lumayan ;)

    ReplyDelete
  18. All the best utk semua yg join. Menarik hadiah patut la ramai yg nak join ya.

    ReplyDelete
  19. woww.. ada lucky draw.. bagus ni.. TB ada nak beli barang shaklee ni tapi duit pulak belum masuk.. nantilah.. harap time tu masih ada lagi cabutan bertuah.. huhu

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)