Saturday, February 8, 2020

Giveaway Wang Tunai RM 1000 Mamapipie & Friends

Wahh, lumayan betul hadiah giveaway Mamapipie & Friends ni. 17 pemenang yang bertuah akan dipilih untuk menerima wang tunai! Syaratnya pun mudah je. Jom korang kita join

Blogger yang Ruby tag :

Ajuya Rashid

Shima Jelani

Mahfuzah Abdul Salam


Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends. Ini adalah sticky post sehingga 29 February 2020 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Jom ramai-ramai join Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends.


Giveaway Wang Tunai Mamapipie



Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends

Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  1. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM1000 by Mamapipie & Friends". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  Boleh copy code html yang mama dah sediakan di bawah post ni bagi memudahkan kerja korang.
  2. Tag 3 rakan 
  3. Wajib Follow Youtube ibusyurga:  Klik Sini -> Youtube ibusyurga
  4. Wajib Follow & Letak Blog di bawah ke dalam Bloglist korang

Ini syarat wajib dan mama akan check satu.. satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akn disqualified.

Mama galakkan korang rajin singgah dan komen blog penaja kerana hadiah utama akan dipilih sendiri oleh penaja. Mama pun tak pasti bagaimana cara mereka akan memilih pemenang nanti.
  • Digalakkan Follow Media Social Mama:  Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  • Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  • Tarikh tutup giveaway adalah pada 29 Feb 2020 11.59 malam. 
  • Insya Allah, pemenang akan diumumkan pada 5 mac 2020


Hadiah Wang Tunai RM1000 - Senarai Hadiah

Wang tunai sejumlah RM 1000 akan dihadiahkan kepada 17 orang pemenang.. Banyak kan.. Alhamdulillah, Semoga murah rezeki penaja kita. Sama-sama kita doakan agar penaja-penaja kita sentiasa murah rezeki dengan rezeki yang berkat, diberkati Allah dan bisnes sentiasa menjadi. Seramai 17 pemenang akan dipilih memenangi total RM1000 nanti. Pemenang hadiah utama akan dipilih sendiri oleh pihak penaja. Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi:

Hadiah RM200 (Seorang Pemenang)

1 x RM200

Hadiah RM100 (2 Orang Pemenang)

2 x RM100

Hadiah RM50 (14 Orang Pemenang)

14 x RM50


Korang boleh copy code html di bawah dan paste as html dalam blog post korang. Good luck semua!!



14 comments:

  1. Good luck ruby. Moga ada rezeki RUby

    ReplyDelete
  2. Tq Ruby support GA mama.. syarat2 dah ok. Penyertaan diterima. Good luck ye

    ReplyDelete
  3. Lumayan tu hadianya..semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  4. Good luck! dari GA yang sama.. Done follow juga..heheee

    https://cantiksibunga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. good luck Ruby...terima kasih sebab menjengah blog akak

    ReplyDelete
  6. wahh..best ni.tq tag kakya. nnt nak join jgk

    ReplyDelete
  7. Semoga berjaya :)
    Singgah dari GA yang sama (:

    https://akukaudansesuatu.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  8. Goodluck sis ruby :)

    https://sayesyadiya.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Hi.. singgah BW dari segmen yang sama..
    http://ourmemoria.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  10. Hai~! Nisha singgah sini dari giveaway yang sama ^^
    Salam perkenalan ya ^^
    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  11. Salam kenal. Saya dari giveaway yang sama. Good luck yer.

    https://izahafizah.blogspot.com/2020/02/giveaway-wang-tunai-rm1000-by-mamapipie.html?m=1

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)