Saturday, February 29, 2020

Hari Terakhir Promosi Vitamin C Shaklee

Assalamualaikum, selamat berhujung minggu! Ruby nak maklumkan hari ni adalah hari terakhir promosi Vitamin C Shaklee! Buy 2 less 5%.

Promosi Vitamin C Shaklee
Promosi Vitamin C Shaklee
Buy 2 Less 5%

Rata-rata pengguna bagi feedback yang positif selepas consume Vitamin C Shaklee ni☺️

Antara kesan yang paling ketara adalah pada kulit!

💜 jadi lembut
💜 kulit cantik dan berseri
💜 makin cerah
💜 tak perlu nak make up tebal
💜 jerawat cepat kecut
💜 parut cepat pudar
💜 kulit glowing













Semua nak kulit sihat dan tak kusam. Lebih-lebih lagi kaum Hawa macam kita ni. Pertama sekali bila kita berjumpa dengan orang, orang akan pandang muka. Penampilan tu sangat penting bagi Ruby. Diri pun lebih confident bila kulit kita tak de masalah.

Cepat-cepat grab sebelum pukul 11.59 malam ni.

Haa, sempatlah nak kulit cantik sebelum raya nanti. Selepas raya pun still boleh teruskan sebab sebotol boleh tahan sampai 6 bulan. Jimat dan berbaloi! 🥰

Untuk pertanyaan ataupun info mengenai Vitamin C Shaklee, boleh hubungi Ruby di talian berikut  016 6696703

2 comments:

  1. Team akak dapat jual beberapa botol saja bulan lepas.

    ReplyDelete
  2. Teruskan biz anda ya, semoga dimurahkan rezeki

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)