Saturday, April 11, 2020

Cara Jadi Ahli Shaklee

Untuk pengetahuan semua, bermula bulan Mac 2020, yuran bagi sesiapa yang ingin menjadi atau mendaftar ahli Shaklee cuma RM35 saja! Jika sebelum ini bayarannya adalah RM65. Wahhh, jauh lebih murah.

Berikut antara keistimewaan yang bakal anda nikmati sebagai "Ahli Shaklee" :
  • membeli dengan harga ahli - penjimatan sehingga 15-20% dari harga runcit untuk setiap produk.
  • dapat cashback (bonus) - setiap produk ada point (UV) yang boleh ditukarkan kepada RM. Jika belian bulanan seseorang ahli Shaklee yang terkumpul sebanyak 150UV dan ke atas, layak menerima bonus. Tak kiralah samada beliau buat bisnes Shaklee atau tak, bila cukup syarat terima bonus, Shaklee bayar. Best kan?

Cara Jadi Ahli Shaklee
Cara Jadi Ahli Shaklee


Cara Jadi Ahli Shaklee

Ruby nak share dengan anda 3 cara mudah untuk menjadi Ahli Shaklee. Anda boleh membuat pilihan cara yang mana anda inginkan. Setiap ahli akan mendapat e-starter kit Shaklee yang mengandungi :
  • product guide
  • business guide
  • nutrition
  • Dr Forest C.Shaklee thoughtsmanship


1.  Bayar RM35
  • Atau boleh hubungi Ruby untuk buat pendaftaran bagi pihak anda. Whatsapp Ruby disini 》 016 6696703


2.  Free Membership Shaklee Melalui Produk Pilihan
  • Beli mana-mana produk Shaklee pilihan anda sebanyak 100UV (nilai dalam lingkungan RM370) dalam 1 resit untuk melayakkan Free Membership Shaklee
  • Atau boleh hubungi Ruby untuk buat pendaftaran bagi pihak anda. WhatsApp Ruby disini 》 016 6696703


3. Free Membership Shaklee Melalui Produk Welcome Set
  • Beli mana-mana Welcome Set, anda layak untuk mendapat Free Membership Shaklee
  • Terdapat 4 pilihan dalam Welcome Set Shaklee - Set Hamil, Set Bersalin, Set Harian dan Set Skincare Youth
  • Atau boleh hubungi Ruby untuk buat pendaftaran bagi pihak anda. Whatsapp Ruby disini 》 016 6696703

Cara Jadi Ahli Shaklee
Welcome Set Shaklee - 10% dari harga ahli


Baca lebih lanjut setiap kebaikan set dalam  Promosi Jom Shaklee Welcome Set


Cara ketiga menjadi pilihan ramai kerana mereka juga akan menikmati :
  • Keahlian percuma
  • Penghantaran percuma
  • Membeli dengan harga jauh lebih murah. 10% dari harga ahli!
  • Bonus Shaklee


Okay, ini saja tiga Cara Nak Menjadi Ahli Shaklee. Senang, mudah dan jimat. Yang mana berhajat nak jadi ahli tu, inilah peluang terbaik untuk anda mendaftar. Boleh pilih sama ada nak daftar cara 1, 2 ataupun 3 ;)

Ada yang tanya, "daftar ahli Shaklee wajib berniaga ke?" Tak wajib sebenarnya. Jadi ahli hanya sekadar untuk makan sendiri pun boleh je.

Siapa yang berminat nak buat income tepi, nak buat bisnes Shaklee macam Ruby, sangat dialu-alukan. InsyaAllah, Ruby boleh guide anda 1 persatu macam mana nak mulakan. Boleh belajar buat marketing melalui blog, Ig dan Fb.

Kalau ada yang tak faham atau perlukan maklumat lebih lanjut, boleh hubungi Ruby di talian ni  016 6696703 . Ruby akan bantu anda untuk pendaftaran dan dapatkan produk Shaklee dengan mudah.


Cara Jadi Ahli Shaklee
Pengedar Sah Shaklee Sejak 2013

2 comments:

  1. Selalu orang akan pilih produk jadi secara tak langsung jadi ahli.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi jimat kak NA kalau jadi ahli dengan pembelian produk ( cara 2 dan 3) 😊

      Delete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)