Thursday, September 3, 2020

Akaun Adsenseku dah Gemuk!

 Alhamdulillah. Syukur. Akhirnya akaun adsense Ruby dah pun mencapai $100.
Dah dapat notification dari pakcik adsense untuk lengkapkan bahagian payment bagi membolehkan cash out.
Ni kali pertama hasil Ruby ber"adsense" sebenarnya 🤩


Cash Out Adsense
Setakat 3.9.2020





18 comments:

  1. Wah seronok sudah boleh keluar duit

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Tahniah.. Seronok kan dapat payment dah hehe

    ReplyDelete
  3. Wah...tahniah....SA dah 50% dah..untuk cashout kali ke 2

    ReplyDelete
  4. Uishhh tahniah! Cheq lambat lagi rasanya 😂

    ReplyDelete
  5. Tahniah Ruby. Leh open table 😅😅

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki..moga terus sukses

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah Ruby. Syoknya...

    ReplyDelete
  8. Bestnya Ruby, Alhamdulillah. Tahniah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah tahniah ruby dah boleh cash out dah

    ReplyDelete
  10. tahniah abam kie ucapkan. yg sendiri ni mcm siput khinzir pergerakannya. rasanya 2 thn lg boleh cashout.

    ReplyDelete
  11. Wahh alhamdulillah.. Cik TK pula baru lagi dengan adsense. Entah bila nak merasa cashout

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)