19 December 2020

Set Migrain Shaklee

Sakit kepala berulang-ulang macam nak pecah dibuatnya. Itulah gambaran tahap kesakitan apabila seseorang itu diserang migrain.

Migrain berlaku apabila salur darah di kepala mengembang dan menguncup dengan cepat. Itulah punca kepada rasa berdenyut-denyut tu.

Set Migrain Shaklee
Cadangan Set Migrain Shaklee


Punca migrain yang sebenar masih belum diketahui. Namun gaya hidup yang tak baik seperti pengambilan makanan yang ada kandungan garam atau MSG yang berlebihan, tak cukup tidur ataupun stress juga boleh menyebabkan migrain kepada seseorang individu.


Boleh baca lebih lanjut disini  》  Migrain - Jenis, Punca & Cara Atasi


Set Migrain Shaklee

Set ni membantu melegakan rasa berdenyut dan mengurangkan sakit kepala yang berulang.

Ostematrix
Ostematrix Shaklee Untuk Migrain
  • Ada magnesium - elakkan pembuluh darah menjadi kejang. Kajian menunjukkan magnesium boleh kurangkan kekerapan sakit kepala dan migrain.
  • Ada vitamin D - penting untuk penyerapan kalsium.
  • Ada kalsium - bagus untuk saluran darah.


B Complex
B Complex Untuk Migrain
  • B Complex Shaklee terdiri daripada 8 jenis vitamin B.
  • Vitamin B2 (riboflavin) dan Vitamin B6 (pyridoxine) membantu mengurangkan kesakitan akibat migrain.
  • Vitamin B ni juga bantu mengurangkan stress, depresi dan kemurungan.


Testimoni Set Migrain Shaklee

Testimoni Set Migrain Shaklee
Migrain dah hilang


Testimoni Set Migrain Shaklee
Sakit kepala semakin kurang


Bagi pesakit migrain, anda dinasihatkan untuk mengenali sebab atau punca yang mendorong anda boleh diserang migrain.

Jika berpunca dari pemakanan, maka ubahlah. Begitu juga dengan aktiviti dan gaya hidup yang lain. Kawal stress sebaik mungkin. Dapatkan rehat dan tidur yang berkualiti.



Untuk order ;

Rubiah Kadir


Next
This is the most recent post.
Older Post

5 comments:

  1. nice untuk orang yang selalu migrain :)

    ReplyDelete
  2. Baik untuk mereka yang ada migrain untuk mencuba.

    ReplyDelete
  3. Migraine dan sakit kepala memang sangat tak best,kan 😭 mujur ada supplemen yang dapat membantu

    ReplyDelete
  4. dulu pernah gak kena migrain.. mmg menyeksakan.. bagus skrg ada mcm2 produk yg membantu..

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)