21 April 2019

5 Bahan Utama Dalam Youth Shaklee

Youth Shaklee merupakan rangkaian produk penjagaan kulit wajah yang direka khas oleh para Saintis bukan sahaja untuk menambah baik kesihatan kulit anda, malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda.


5 Bahan Utama Dalam Youth


Apa istimewanya Youth berbanding skincare lain ?


Produk Youth dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi. 100% vegan. Dengan 8 paten dan paten-diproses, setiap produk Youth diformulasi secara spesifik untuk menangani masalah faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi. 

YOUTH menggunakan KUASA BOTANIKALSetiap satu bahan didalam Youth mempunyai fungsi tersendiri untuk menangani masalah berkaitan kulit.


5 Bahan Utama Dalam Youth Shaklee

Muscadine Grape

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin.Apple Stem Cell Extract

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.Lotus Japonicus

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur.
Vital Repair Complex

Vital Repair Complex+ yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.Schisandra Chinensis Fruit Extract

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.Jaminan YOUTHTM

Produk penjagaan wajah Youth telah diuji secara klinikal yang dihasilkan dengan keharmonian alam semulajadi. Hasil kajian para Saintis selama 8 tahun. Youth bebas dari 1500 bahan kimia merbahaya dan bahan yang diragui, yang mana akan membahayakan diri kita dan persekitaran. Janji Youth, bukan sahaja kesihatan kulit meningkat secara dramatik, malah jaminan usia kulit akan lebih muda.


Lihat juga : Testimoni Youth Shaklee ~ Kulit BerjeragatSebarang pertanyaan atau konsultansi, boleh hubungi Ruby dengan klik gambar dibawah ya.0 comments:

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)