Monday, August 26, 2019

Promosi Youth Shaklee | Youth Starter Set

Youth Shaklee merupakan produk penjagaan kulit wajah yang direka khas oleh Para Saintis selama 8 tahun, bukan sahaja untuk menambahbaik kesihatan kulit, malah dijamin mampu mengubah usia kulit anda kembali muda.

Promosi Jom Shaklee : Youth Starter Set
Promosi Jom Shaklee : Youth Starter Set

Bagi mereka yang tercari-cari skincare yang organik, inilah masanya beralih untuk memilih Youth Shaklee. Yang menariknya, Shaklee ada offer Youth Starter Set pada harga yang jauh lebih rendah.

Biasanya harga set ini ialah RM 680 untuk ahli dan RM 850 untuk bukan ahli Shaklee. Istimewa untuk anda, ianya cuma RM 612 all in! Serius jimat banyak.

Ada 4 items di dalam set ini :
  • YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
  • YOUTH Perfecting Skin Toner
  • YOUTH Age Defense Moisturizer SPF 50
  • YOUTH Advanced Renewal Night Cream (Light)

Apa yang anda akan dapat dengan pembelian ini ?

✅ Harga less 10% dari harga ahli biasa (Jimat Rm68)

✅ FREE Membership (bernilai RM 65)

✅ FREE Postage (bernilai RM 10)

✅ FREE Paperbag

✅ Dapat Cashback RM29


TOTAL PENJIMATAN : RM172

Terma dan Syarat Belian : Untuk mereka yang belum menjadi Ahli Shaklee.

Bagi yang telah tamat Keahlian Shaklee pula, boleh hubungi Ruby untuk info lanjut.

Fungsi setiap produk di dalam Youth Starter Set


1)  Luminous Gel Oil Cleanser  | 125ml
3 dlm 1, tidak mengandungi sabun. PH seimbang. Membersih, memperhalus dengan lembut dan menyuci.

2)  Perfecting Skin Toner  | 177ml
Membersihkan sel kulit mati, menghidrat dan bekalkan nutrisi kepada kulit.

3)  Age Defense Moisturizer SPF50 | 50ml
Melindungi kulit dari sinaran berbahaya, menyubur dan melembapkan kulit.

4)  Advanced Renewal Night Cream | 50ml
Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar lebih cerah, muda, licin dan berseri.

Setiap produk di dalam rejimen ini di hasilkan daripada vitamin-vitamin anti penuaan dan polifenol untuk memberi manfaat rawatan.


Youth Starter Set Sesuai Untuk Siapa?

  • Sesuai untuk umur 20 tahun ke atas
  • Sesuai untuk wanita & lelaki yang ingin menjaga penampilan supaya lebih berkeyakinan.
  • Sesiapa saja yang ada masalah kulit (jerawat, tona tak sekata, parut, liang pori besar dll)
  • Sesiapa saja yang nak kulit muda dan sihat

Banyak Produk Skincare Di Pasaran, Kenapa Saya Perlu Pilih Youth Shaklee?


✅  Lulus KKM

✅  100% vegan. Dihasilkan dari  tumbuhan

✅  Bebas 1500 bahan kimia berbahaya

✅  Sesuai untuk semua jenis kulit

✅  Diuji oleh Pakar Kulit dan Pakar Mata

✅  Non comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)

✅ Hasil kajian R & D selama 8 tahun


Testimoni Pengguna Youth Stars 


Testimoni Youth Star Shaklee
Tona Kulit Lebih Sekata

Testimoni Youth Star Shaklee
Kulit Nampak Flawless

Testimoni Youth Star Shaklee
Kulit Jadi Glowing

Testimoni Youth Star Shaklee
Jerawat merah berkurang






Idamkan kulit yang sihat dan cantik?
Mulakan sekarang. Berikan nutrisi yang terbaik untuk penjagaan luaran kulit anda dengan Youth Shaklee.

Boleh terus hubungi Ruby untuk sebarang pertanyaan, info mahupun belian. Klik saja di bawah,

📲   WhatsApp Disini 016 6696703

20 comments:

Hasif Hamsyari said...

Wahh memang berbaloi-baloi nampaknya promosi yang dibuat ni! Lagipun jenama Shaklee sendiri memang antara jenama yang dipercayai dan yang penting, selamat untuk digunakan. Nampak serba lengkap juga set Youth ni!

CXopportunities said...

Wah! Cx ramai kwn² shaklee tau . Sedikit sebanyak memang cx dpt infor berkaitan produk shaklee. Tak dinafikan produk shaklee memang bagus. Paling penting, lulus kkm dan dah terbukti benar melalui testimoni rmaai.

Mahamahu said...

Kalau zaman kita muda-muda dulu ada product Shaklee mesti masa tu kita tiada masalah kulit hehehe sekarang ok lah jarang ada masalah mungkin faktor usia kot wakakak orang perempuan suka lah produk macam ni...

Rawlins GLAM said...

Bagusnya boleh membantu memudakan usia kulit. Ini yang Rawlins perlukan agar kelihatan lebih cergas dan segar. Thanks kongsi deal nie.

mrsliez said...

Mmg byk liez baca testikoni yg pakai set ninkulit bertambah cantik.. liez ni jenis kulit degil.. pakai la apa pun xjalan sangat.. tapi shaklee mmg produck yang bagus dan hebat

marsha said...

Marsha memang pengguna youth tegar...promosi memang grab terus. Alang-alang ada promosi youth memang tak pernah lepaskan. Youth ni serasi dengan Marsha.

Fadzil Ahmad said...

Wah. Banyak juga produk rangkaian shaklee ni. Dulu dengar makanan utk kurus je. Lama jugak shaklee dalam pasaran. Mesti mahal range harga produk ni kan. Selalunya produk networking ni harga extra 😅😅

Yaya Azura said...

Produk Shaklee memang terbukti bagus. Saya sendiri amalkan beberapa supplement Shaklee tp Youth ni belum ada rezeki nak cuba.

Rubiah Kadir said...

@Fadzil Ahmad

Fadzil, saya dah mention harganya dia di atas tu.

Ya, memang mahal. Sebab kualitinya. Dari bahan premium.

Tahan lama 7-8 bulan untuk 1 produk Youth ni. Berbaloi 😊

Rubiah Kadir said...

@marsha

Mesti kulit Marsha sihat dan glowing kan asbab konsisten Youth skincare ni

Aerill Hassan said...

Nampak produk ni mmg berkesan melalui testimoni yg diberikan. Walaupun harga agak mahal, rasanya sangat berbaloi apabila hasilnya terbukti. Terima kasih share ya

Zharif Azis said...

shaklee nie mmg ramai sungguh pengguna ya. ramai suka brand shaklee nie sbb beri kesan yg positif. selalu baca review2 positif org2 buat rasa nak cuba.

Slumber Lady said...

Banyak tengok kawan-kawan guna Youth ni. Nampak ramai juga yang tunjuk hasilnya. Menarik juga ya.

Hanny Abdullh said...

Produk shaklee memang satu jenama yg memang dikenali ramai. Pernah dengar pasal skincare ni..tapi masih belum ada rezeki untuk mencuba.

Nadia Johari said...

Shaklee mmg jenama yang dipercayai.
Dah lama di pasaran.. Nampak perubahan org pakai produk youth ni.. Nanti ade rezeki boleh cuba.. Hehehe

mek yunie said...

bagus skincare ni ye. ada mek tengok dalam fb tentang serum shaklee. terbukti keberkesanannya. trusted brand.

Faries said...

Wah mcm best je prodok shaklee ni. Selalu dengar tapi belum try lg. Soon boleh try. bnyk kebaikan. huh

Sharon Lee said...

The comparison before and after so much big difference! I can see why this product is so promising. The price is affordable too.

mamapp said...

Obvious Lah mukanflawless lepas guna set youth ni

AyuArjuna BiGoshh said...

Rasa dah komen entri ni...

Takpe kita komen balik..

Tak pernah lagintru produk ni tapi pernah nampak ada org share and bagi feedback yg bagus. And kalau tgk testimoni mmg nampak beza lepas guna.. blh rekomen pd sesiapa yg memerlukan

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)