14 September 2019

Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix?

Antara 8000 jenis anggur didunia,  Anggur Muscadine  merupakan salah satu daripada anggur terbesar dan paling jarang didapati. Buahnya boleh mencapai saiz sebesar bola golf, kulit yang tebal dan penuh dengan antioksidan, telah menarik perhatian para saintis di Shaklee untuk dijadikan ia dalam bentuk minuman yang sihat, iaitu VIVIX!


Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix
Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix?


Vivix adalah minuman botani lazat yang mengandungi  campuran botani  khas Shaklee termasuk ekstrak Polygonum Cuspidatum, Elderberi Eropah, Lobak Unggu dan Anggur Muscadine.
Dari pertanian sehingga proses pengesktrakan dan pembotolan, Shaklee melakukan pemilihan dan pemprosesan yang sangat teliti untuk memastikan anda hanya mendapat produk yang berkualti tinggi.

Mari Ruby kongsikan dengan anda, bagaimana Shaklee menukarkan Anggur Muscadine kepada Vivix.


Bagaimana Anggur Muscadine Bertukar Ke Vivix?


#Tumbuh Di GeorgiaShaklee telah menugaskan Paulk Vineyards di Georgia, kebun terbesar di dunia, untuk menanam anggur Muscadine yang berkuasa. Pertama kali ditanam pada tahun 1970, keluarga Paulk telah menanam anggur pertama lebih 600 ekar tanah menghasilkan Muscadine yang sihat dan segar pada hari ini.

Hujan atau panas, penjagaan terhebat dan sentuhan lembut telah diberikan kepada Muscadine, menjadikan anggur yang dicari-cari dalam industri ini.#Penjagaan Terbaik dan Sentuhan Lembut dari Ladang AnggurDipetik dengan tangan, Anggur Muscadine yang berharga ini telah melalui penjagaan rapi dengan penuh perhatian oleh petani di Paulk Vineyards. Setiap anggur dijaga rapi, dipilih dan diasingkan untuk memberikan anda kepekatan paling tinggi dengan nutrien yang penuh kebaikan.#Tradisi Memenuhi InovasiAnggur Muscadine kami diperah "whole-press" dengan menggunakan proses pengekstrakan yang dipatenkan untuk mengekalkan rasa dan nutrien yang bermanfaat dengan polifenol yang maksimum.

Dengan tradisi pertanian yang digabungkan dengan teknologi moden Shaklee, anda akan dapat menikmati yang terbaik dari alam semulajadi dan sains dalam bentuk minuman botani yang selamat, terbukti dan berkesan.

#Komited Untuk KualitiUntuk mendapatkan polifenol dan kebaikan nutrien yang maksimum, kami mempunyai Pusat Inovasi Forrest C.Shaklee yang menempatkan pasukan Penyelidikan dan Pembangunan Shaklee yang bekerja siang dan malam untuk mengawasi dan seterusnya menyempurnakan proses tersebut supaya anda mendapat kebaikan nutrisi terbaik dari produk kami.


Sebarang pertanyaan atau belian produk Vivix, boleh hubungi Ruby di talian WhatsApp  016 6696703  ya.

2 comments:

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)