Sunday, November 3, 2019

Comeback Giveaway by Farah Farhana

Jom korang, kita ramai-ramai meriahkan giveaway blogger Farah Farhana ni.

Mana tahu ada rezeki kita, ada yang tersangkut nama nanti kan. Hadiahnya pulak best-best belake.

Klik banner kat bawah untuk detail ya :)



Salah satu syaratnya perlu tag 3 orang blogger. Jadi 3 rakan blogger yang Ruby nak tag tu adalah :

1. Kak Ya  Ajuya Rashid

2. Kak Put  Mahfuzah Abdul Salam

3. Kak Shima  Shima Jelani

4 comments:

Mahfuzah Abd Salam said...

Wah..nak join jgk lah. Hehe

shima jelani said...

Terima kasih ruby. Akk dah join hehehe

iHana said...

Assalamualaikum. Hai kak Ruby :) Terima kasih krn sudi join GA kecil-kecilan ni ya. I wish you all the best kak :D

Boleh semak senarai peserta kat sini ya~

https://hanaintown.blogspot.com/2019/10/senarai-peserta-comeback-giveaway-by.html

hamkarosli said...

All the best.

dari segmen yang sama https://hamkarosli.blogspot.com/2019/11/comeback-giveaway-by-farah-farhana.html

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)