Thursday, November 7, 2019

Youth Travel Set & Travel Case Shaklee

Alahaii, geramnya dengan Youth Travel Set ni. Kenapa awak cute sangat? Rasa melting tau bila tengok set Youth bersaiz mini macam ni.

Bekas dia Youth Travel Case pula berbentuk luggage tapi versi saiz kecil molek macam baby!

Youth Travel Set And Travel Case Shaklee
Youth Travel Set & Travel Case Shaklee


Apa yang istimewa Youth Travel Set ni ?
  • Ringan.
  • Cantik dan unik.
  • Mudah dibawa ke mana-mana.
  • Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab terletak dalam Travel Case yang keras.
  • Boleh dibawa dalam penerbangan kerana saiznya yang kecil.
  • Didatangkan bersama beg lutsinar juga.
  • Tidak dijual di mana-mana! Limited edition gitu.


Ada 4 produk penjagaan kulit wajah Youth termasuklah SERUM. Serum antara produk Youth yang mahal berbanding dengan yang lain. Tapi boleh dapat harga jimat melalui Youth Travel Set ni.


Youth Travel Trial Set Shaklee
Ada 4 produk Youth bersaiz mini bersama beg lutsinar


Bagi mereka yang tercari-cari skincare organik atau sudah lama ingin mencuba produk-produk Youth, ini lah masanya :)

Dengan satu harga, korang akan dapat 4 produk beserta bekas luggage yang teramatlah comel. Ruby kira harganya berbaloi dengan apa yang di offer.


Youth Activating Serum
Youth Activating Serum saiz mini.
10x lebih cepat dalam pembaharuan sel kulit.


Youth Trial Kit Shaklee
Luggage Travel Case yang dibuka | Youth Travel Set Shaklee


Inilah luggage Youth Travel Case Shaklee.
Besar sikit dari tapak tangan, cute sangat!


Set Mini Youth Skincare | Youth Travel Set


Promosi Youth Travel Set Shaklee!

Korang ada 2 pilihan untuk mendapatkan Youth Travel Set dan Travel Case Shaklee ni iaitu :

1.  Beli dengan harga RM297

atau

2. Beli dengan harga RM68
apabila korang membeli mana-mana produk Youth bernilai RM850 & ke atas/(200uv) dalam satu resit. Korang juga bakal dapat :

  • FREE MEMBERSHIP SHAKLEE RM 65
  • FREE POSTAGE RM10
  • CASHBACK ~ RM60


Jaminan Youth

Produk penjagaan wajah Youth telah di uji secara klinikal yang dihasilkan dengan keharmonian alam semulajadi. Hasil kajian para saintis selama 8 tahun. 

Youth bebas 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan yang diragui. Janji Youth, bukan setakat kesihatan kulit meningkat secara dramatik, malah jaminan usia kulit akan lebih muda.

Lihat juga :




Berminat ingin tahu lebih lanjut mengenai YOUTH? Boleh hubungi Ruby di talian WHATSAPP 016 6696703   atau klik terus gambar dibawah :)



2 comments:

Azirahman said...

Comelnya luggage tu..hehe.
Saya follow blog ini.

ajuyarashid said...

Terliur ni.. Bila nak grab xtau

Post a Comment

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)