Saturday, April 4, 2020

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit

Radikal bebas disekeliling kita akan menyebabkan kolagen dan elastin kulit semakin berkurangan. Tu semua punca kepada garis halus, kedutan dan kulit kendur muncul. Ni  semua antara TANDA PENUAAN PRAMATANG.

Kalau nak tahu, kulit kita ni ada tempoh kitarannya juga. Kulit boleh menghasilkan kulit baru dengan menyingkirkan sel kulit mati setiap hari dan mewujudkan lapisan baru kulit setiap 28hari.

Kulit kusam dan nampak letih, parut jerawat yang hodoh serta berlubang boleh buatkan seseorang tu rasa rendah diri.

Kajian klinikal menunjukkan POLIFENOL (sejenis antioksidan) berpotensi menggalakkan sel kulit yang sihat dan berseri.

Baca lebih lanjut, boleh klik 》 Kebaikan Polifenol Untuk Kulit


Vivix Shaklee : Rahsia Awet Muda

Berikut antara feedback pengguna yang berpuashati selepas ambil Vivix Shaklee ;)

Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit


Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Emma Maembong : Kulit rasa glowing dan segar
Thanks sebab kenalkan produk kecantikan dan kesihatan ni, rasa macam pati ribena. Kesan dalam 24 jaam kulit jai glowing dan rasa segar!


Puan Fazira Aziz : Kulit  jadi moist daan halus
Saya dah masuk botol ke 2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya, MOIST dan nampak HALUS je especially kat kulit wajah. Ira juga try makan untuk rambut sebab gugur banyak, even tak buat treatment, dah kurang gugur. hihihi. Alhamdulillah, senang makan Vivix ni sebab sekali suap je untuk wellness.



Testimoni Vivix Shaklee Untuk Kulit
Puan Abby Misaha : Kulit suami makin halus
Husband ambik Vivix gak. Woww.. Kulit muka memang semakin halus, sebelum ini lubang-lubang bekas jerawat tu ketara sangat tapi bila ambik Vivix, lubang2 tu makin kecut, garis halus kat muka pun berkurang. Kulit lebih anjal.



Siapa yang nak kelihatan muda, nak kurangkan jeragat, nak kulit sihat, Ruby syorkan korang ambil Vivix Shaklee ni.


Vivix Shaklee Untuk Kulit
Vivix Shaklee Untuk Kulit


Untuk sebarang pertanyaan atau order, boleh terus hubungi di talian berikut :

016 6696703 | Ruby

Pengedar Shaklee Sah Sejak 2013
Pengeposan ke seluruh Malaysia

3 comments:

Terima kasih sudi singgah dan komen di blog Ruby.

Salam Ukhwah :)